CUMHUR İTTİFAKINA NİFAK SOKMAK İSTEYENLERİ BİLİYORUZ

Yargıtay 3. Dairesinin 16.01.2019 tarihli kararıyla açık hava reklamları işletmesi 13 Şubat 2019 tarihi itibariyle Isparta Belediyesi'ne geçmiştir. Bu tarihten itibaren açık hava reklam alanlarında bulunan tüm reklamlar yasal sorumluluk gereği kaldırılmaya başlanmıştır.

Bilboard ve megalight reklam alanlarında yayını devam eden AK PARTİ ve İYİ PARTİ Belediye Başkan adayları ile özel firma reklamlarının tamamı ilgili kişiler aranıp bilgilendirildikten sonra sökülmüştür.

Bu konu ile ilgili AK PARTİ İl Başkanı Sayın Osman Zabun ve İYİ PARTİ Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam ile iletişime geçilip önceden bilgi verilmiştir.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ilimize teşrifleri ile ilgili billboard, bayraklama ve tüm hazırlıkların belediyemizce yapılacağı, bu süreçte CUMHUR İTTİFAKI'na layık şekilde kendileriyle koordineli çalışılacağı AK PARTİ İl Başkanı Sayın Osman Zabun'a bildirilmiştir. Sayın Zabun bu konuyla ilgili teşekkürlerini iletmiştir.

Tüm bu hassasiyete rağmen 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında oluşan YENİKAPI RUHU çerçevesinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin yüksek hassasiyetleri ile kurulan CUMHUR İTTİFAKINA nifak sokmaya çalışan, bunu neden yaptıkları bizler tarafından bilinen, kendini basın mensubu olarak tanıtan birkaç kendini bilmez kişi bazı internet sitelerinde ve sosyal medyada belediyemizin Sayın Cumhurbaşkanımızın reklamlarını kaldırtıyormuş gibi haber yapmıştır. Bu haberler tamamen gerçek dışıdır, belediyemiz bugünden itibaren daha önce de olduğu gibi Sayın Cumhurbaşkanımızın gelişi ile ilgili billboard reklamlarının yapılması dahil her türlü hazırlığı gerçekleştirecektir.

Hiç bir bilgi almadan tamamen taraflı ve siyasi husumet güderek yapılan haberler hakkında her türlü yasal işlem süreci ayrıca sürdürülecektir.

Sayın Belediye Başkanımız Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin eşit şartlarda ve siyasi nezaket içerisinde geçmesi için üzerine düşen tüm sorumlulukları yerine getirmektedir.

Şahsi menfaatleri uğruna insanlara iftira atmakta ve yalan haber üretmekte herhangi bir sakınca görmeyen bazı kişi ve internet sitelerinin haberlerine itibar edilmemesini önemle rica ediyoruz.