Isparta'da ambulans şoförü 55 yaşındaki Ahmet Çakır, aniden fenalaşarak kaldırıldığı özel bir hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Atabey İlçe Sağlık Müdürlüğü 1 Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nda ambulans şoförü olarak görev yapan 55 yaşındaki Ahmet Çakır, dün mesai nöbet çıkışı evine gitti. Bir süre sonra aniden fenalaştı.

Çakır’ın ailesi hemen mesai arkadaşlarına haber verdi. Ambulans ile eve gelen arkadaşları tarafından özel bir hastaneye götürülen Çakır, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çakır’ın aort damarının yırtıldığı ve bu yüzden hayatını kaybettiği öğrenildi. Çakır’ın cenazesi ise toprağa verilmek üzere Kuleönü Kasabası’na kendisinin şoförlüğünü yaptığı ambulans ile götürüldü. Çakır bugün öğle namazına müteakip son yolculuğuna uğurlanacak.

AORT DAMAR YIRTILMASI NE DEMEK?
Çok nadir görülen bir durum olmakla birlikte, maalesef ölümcüldür. Hayati tehlike söz konusudur. Aort damarı, vücudumuzun en büyük atar damarıdır, kalpten çıkan ve tüm vücuda kanın yayılmasını sağlayan ana damardır.