ISPARTA - Bir anne adayının doğuma hazırlık ve doğumdan sonraki süreçte artık kendisinin ve bebeğinin ihtiyaçlarını tek noktada giderilebileceği tek bir nokta var. Mama Market. Karaağaç Mahallesi, pazar yeri caddesi üzerinde 120 m2'lik işyerinde açılan Mama Market'te doğuma hazırlık ve doğumdan sonraki süreçte ihtiyaç olan tüm sarf malzemeleri bulmak mümkün. Hem de daha ucuz fiyatla. Mama Market, bebeğini bırakıp çıkamayan anneler için de alo sipariş hattı da kurdu.

                Girişimci Ahmet Güldemir'in Ceylin Itriyat şirketi bünyesinde marka tescilini yaptırdığı Mama Market, Isparta'da ilk olma özelliğini taşıyor. Isparta'da tüm ihtiyaçların tek noktadan giderilmesine ilişkin sorunlar nedeniyle Mama Market'i kurduklarını belirten Güldemir, şöyle konuştu:

            "Isparta'da ilk kez mama üzerine bir market kuruluyor. Doğum yapmış bir anne bebeğinin tüm ihtiyaçlarını  bir noktadan karşılayamıyor. Tek tek marketleri ya da diğer işyerlerini dolaşarak bulmaya, temin etmeye çalışıyor. Hem anne hem baba için çok zor durum. Bebek sarf malzemelerde çeşitlilik ve ekonomik fiyat konusunda bir boşluk olduğunu gördük. Bu boşluğu doldurabileceğimizi düşündük.

ÖNCELİĞİMİZ MAMA SATMAK DEĞİL ÇÜNKÜ ANNE SÜTÜ ÖNEMLİ

            Mesela işyerimizde 120 çeşit ıslak mendilimiz var. Hiçbir market veya işletmede bu kadar ıslak mendil çeşidi birarada değil. Ve fiyat olarak da iddialıyız. 8 ana konseptimiz var. Biberon, ıslak mendil, bez çeşitleri gibi. Bez çeşitlerinde tüm boyutları birarada görmek çok zor. Mamada bütün çeşitlerimiz var. Ama önceliğimiz mama satmak değil. Önceliğimiz annenin sütünü artırıcı ürünler satmak. Anne sütü çok değerli. Anne farklı noktalarda ürün aramasın. Bebeğinin bütün ihtiyacını Mama Market'te karşılayabilsin. Veya telefonla bize ulaşsınlar. Alo Mama Servisi ile evlere servis yapıyoruz. Anneyi bebeğinden ayırmıyoruz, babaya zahmet vermiyoruz.

Fiyat konusunda oldukça iddialıyız. Önceliğimiz kalite ve bol çeşit. Fiyatta piyasanın üstünde değiliz. Bütün bebek ürünlerinin hepsini birarada tutacağız. Anneyi ve babayı dolaşmak zorunda bırakmayacağız."

            Girişimci Ahmet Güldemir, e-bebek gibi yerel bir markayı oluşturmak istediklerini de söyledi. Geleceğe yönelik olarak illerde bayileşmeyi amaçladıklarını kaydeden Güldemir, "ancak ilk hedefimiz annenin ve babanın bebeklerinin bütün ihtiyacını karşılayabileceği bir konsept oluşturma. Sonraki hedefimiz ise şehirlerde bayilikler var. e-bebek'in yerel bir versiyonunu oluşturmak istiyoruz" diye sözlerini tamamladı.

Mama Market - Karaağaç Pazarı caddesi
Alo Sipariş Hattı
0246 218 05 05
0 532 491 86 20