Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, çevre temizliği yapılırken belediye kaynaklarının ''hoyratça'' harcanmadığını bildirdi.
Yusuf Ziya Günaydın, yaptığı yazılı açıklamada, Isparta Belediyesi olarak çevre temizliğini her şeyin üstünde tuttuklarını kaydederek, Isparta'nın yaşanabilir iller arasında ilk sıraya yerleşmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini bildirdi.
Günaydın, bu amaçla 250 çöp konteyneri ve 250 askılı çöp bidonu almak için gerçekleştirilen ihaleye Konya ve Denizli'den iki firmanın katıldığını, kapalı teklif, zarf usulü yapılan ihalede en düşük fiyatı veren firmadan ürünlerin satın alınacağını belirtti. Günaydın, Isparta'yı çevresi, suyu ve havası temiz bir il yapabilmek için çalıştıklarını kaydettiği açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:
''Çevre temizliğini yaparken kaynaklarımızı hoyratça harcamıyoruz. En kaliteli hizmeti en ucuza almanın gayreti içerisindeyiz. Yaptığımız bu ihalelerde bunu tüm halkımız görmektedir. Konteynerleri deforme olmuş konteynerlerle değiştirerek görüntü kirliliğini de ortadan kaldırmış olacağız.''