Demokrat Parti İl Başkanı Selçuk Özkan, bazı basın yayın organlarında iyi Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu konusunda ‘DP İl Başkanı yalnız kaldı’ şeklindeki haberler üzerine dün Devin Otel’de bir basın toplantısı düzenledi.

Gökmenoğlu’nun partilerini ziyaret etmesi üzerine çıkan haberlere açıklık getiren Özkan, “Bir haber sitesinde yayınlanan haberler tamamen asılsız olup, toplantı tamamen nezaket kurallar içerisinde sohbet toplantısı için toplanılmış olup, sonra Av. Gökmen Gökmenoğlu kendisini anlatması esnasında bazı arkadaşların aşırı hareketlenmesi üzerine kendilerine bu toplantının sadece nezaket ziyareti olduğunu hatırlattım.

Ben Demokrat Parti İl Başkanıyım. Benim görevim partimin çıkarlarını korumaktır. Kendilerini Demokrat Partili sanıp başka mecralarda hayal peşinde koşanlar hem Demokrat Partiliyim diyecekler hem de bulanık sularda yüzme öğrenecekler. Kendi çıkarları için bir haber sitesine verip yanlış beyanlarda bulunup başka bir partinin adayı olan kişi Demokrat Partiyi ziyareti esnasında sanki yönetim kurulu toplantısı yapılıyormuş gibi haber sızdıracak fakat yanlış haberlerin kendilerine zarar vereceğini bilmeyecek kadar acemi ve toy olduklarının farkında bile değiller. Kendileri önce nezaket ziyareti neymiş, yönetim kurulu neymiş onu öğrensinler. Bazı kendini bilmez kişilerin hareketleri kendilerini bağlar. Biz Demokrat Partiliyiz. Daima öyle kalacağız.

KINIYORUM

Demokrat Parti İl Başkanı olarak yazılan yazıları esefle okuyorum. Nezaket ziyaretinin bu gibi haberlere ve hareketlere alet etmelerini kınıyorum.

Demokrat Parti olarak Isparta’mızda ittifak içinde olmadık, olmayacağız. Önce nezaket ziyaretinde yönetim kurulu toplantısının yapılmayacağını bilmeyecek kadar cahil ve tecrübesizler önce bir partinin yönetim kurulu toplantısına başka bir partinin mensubunun katılamayacağını bilmeyecek kadar acemiler.

Demokrat Parti yüce bir partidir.

Demokrat Parti bu ülkenin taşı toprağı çimentosudur.

Demokrat Partili olmak yürek ister” dedi.

SEÇİME KENDİ ADAYIMIZLA GİRECEĞİZ

DP İl Başkanı Özkan, Gökmenoğlu’nu kendi adayları olarak görmek istediklerini ancak bunun gerçekleşmediğini ifade ederek, “Genel merkezimizin inisiyatifi doğrultusunda ittifak içerisinde yer almayacağız. Seçimlere kendi adayımızla gireceğiz” şeklinde konuştu.