Isparta'da TOKİ Konutları İçin Temel Açma Hazırlıkları Başladı Isparta'da TOKİ Konutları İçin Temel Açma Hazırlıkları Başladı


Medipol Başakşehir'in ardından Fraport TAV Antalyaspor'da sezon öncesinde kamp için Burdur'u tercih etti.

Gerçek anlamda 5 yıldızlı kamp merkezi olan MAKÜ Spor Tesisleri, Süper Lig takımlarının gözdesi haline gelerek Burdur'a turizm açısından büyük bir ivme kazandırdı. 

Son olarak yeni sezon hazırlıkları için MAKÜ'yü tercih eden Medipol Başakşehir'in ardından Fraport TAV Antalyaspor'un da Burdur kampı kesinleşti. Antalyaspor takımı sezon öncesi hazırlıklarının ilk etabını 4-14 Temmuz tarihleri arasında Burdur’da gerçekleştirecek. 

4-14 Temmuz tarihlerinde MAKÜ Spor Tesislerinde kampa girecek Antalyaspor, 7 Temmuz'da Ukrayna takımı Metalist Kharkiv ile, 10 Temmuz'da Medipol Başakşehir ile, 14 Temmuz'da ise Bodrumspor ile Burdur'da hazırlık maçı yapacak. 

NEDEN ISPARTA'DA TERCİH EDİLMESİN?

Komşu Şehir Burdur'a Süper lig takımlarının akın etmesi hem bölge insanını mutlu ederken hemde şehir ekonomisine büyük ölçekte katkı sağlanıyor. Hemen yanı başımızdaki komşu şehir Burdur'a böylesine büyük kulüpler akın ederken Isparta'nın neden bu konularda geri kaldığına anlam verilemiyor.

Geçtiğimiz senelerde Davraz Kayak Merkezi kamp yeri olarak büyük ilgi görürken Trabzonspor gibi büyük kulüpler sıklıkla kamp tercihini Isparta'dan kullanıyordu. Fakat son senelerde Isparta'da kamp yapmak isteyen hiçbir takım bulunmuyor. (CÜNEYT ERBİL)