İsparta yeni iki büyük otele kavuşuyor. Barida Oteli'n açılması ile birlikte farklı bir noktaya gelen otelcilik sektörüne 2 yeni otel katılıyor.

Hilton ve Ramada Isparta otelleri açılıyor.

Hilton Garden Inn Centrum Garden AVM'nin olduğu yerde tamamlanmak üzere. Otelin Ocak sonu Şubat başı gibi açılması bekleniyor.
İşadamı Mesut Şener tarafından açılacak olan otelin yaklaşık 160 yatak kapasiteli olduğu öğrenildi.

Ramada Isparta Oteli'nde de son çalışmalar yapılıyor. Özkanlar Kavşağı İlerisinde İstanbul Caddesi üzerinde açılacak olan Ramada Otelinin de 140 yataklı olacağı öğrenildi. Aslen Yalvaçlı olan ve Isparta'nın tanırlmış şirketlerinden olan Yapaş tarafından açılacak olan Ramada Oteli'de Isparta'ya büyük katkı sağlayacak.

İşadamı Mesut Şener tarafından açılacak olan otelin yaklaşık 160 yatak kapasiteli olduğu öğrenildi.

Ramada İsparta Oteli'nde de son çalışmalar yapılıyor. Özkanlar Kavşağı ilerisinde İstanbul Caddesi üzerinde açılacak olan Ramada Otelinin de 140 yatakla olacağı öğrenildi. Aslen Yalvaçlı olan ve İsparta'nın tanınmış şirketlerinden olan Yapaş tarafından açılacak olan Ramada Oteli'de İsparta'ya büyük katkı sağlayacak.

Her iki otelin toplam 250 kişiye istihdam sağlaması beklenirken, uluslararası martilar oldukları için İsparta turizmine büyük katkı sağlayacakları kaydediliyor.

Barida, Hilton, Ramada'nın yani sıra Basmacıoğlu, lyaş, Koç, Bolat gibi otelleri ile Isparta hizmet sektöründe önemli mesafe kat etmiş oluyor.