Isparta Belediyesi tarafından Mehmet Tönge Mahallesinde başlatılan altyapı ve asfalt çalışmalarında adım adım sona yaklaşılıyor. Mahallede altyapı eksiklikleri tamamen ortadan kaldırılırken, bu çalışmaların ardından şimdi de ana arterlerdeki asfalt döküm işleri de son hızıyla devam ediyor. Belediye ekipleri pazar günü de asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Mehmet Tönge Mahallesinde birkaç gün önce başlatılan asfalt çalışmalarını beraberinde MHP İl Başkanı Nail Bayram, Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin ve belediye meclisi üyeleriyle birlikte yerinde inceledi.

Mehmet Tönge Mahallesindeki asfalt çalışmalarının çok iyi bir şekilde devam ettiğini aktaran Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Pazar günü çalışıyoruz, hava da çok güzel. Mehmet Tönge ile birlikte diğer mahallelerimizde de çalışmalarımız çok hızlı bir şekilde gidiyor. 10 derecelik bir sıcaklık var ve biz bu kış günündeki havaları kaçırmak istemiyoruz, bizim için bir fırsat. Havalar bu şekilde giderse Mehmet Tönge Mahallemizi de bitirmiş olacağız. Tüm şantiyelerimizi kontrol ediyorum, belediyemizin iç işlerinde olduğu gibi arazide de devamlı çalışıyor ve takip ediyorum.

Mahallemizde hızlı bir şekilde çalışıyoruz. Kimse rahatsız olmasın çalışmalar kısa sürede tamamlanacak. Şehrin yüzde 95’ini bitirmiştik, Mehmet Tönge Mahallesini de bitirdiğimizde geriye yüzde 2,5’luk bir oran kalmış olacak. Bunu da iklim şartlarına göre bitireceğiz. Gece-gündüz, cumartesi pazar demeden çalışan bir belediyeyiz. Isparta’mıza bu çalışmalarımız hayırlı olsun, helali hoş olsun diyorum. İnşallah kısa sürede bu çalışmalarda bitecek ve Isparta’mız bir ayna gibi ortaya çıkacak. Tabi bu zevki Isparta halkımız tatsın istiyoruz, halkımıza böyle güzellikler layık olsun diyoruz. Bu düşünceler ve fikirlerde bizi bu şekilde çalıştırıyor” dedi.