Gül Küçük Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren Fiat Yetkili Servisi, bu alanda rakip tanımıyor. Isparta’nın tek Fiat marka servisi işletme, sektörde 20 yıldır faaliyet gösteriyor. Fiat Yetkili Servis İşletme Sahibi ve Teknik sorumlusu Metin Denelek  “Isparta’da Fiat yetkili servisi denince akla gelen ilk ve tek isim biziz. Bizden başka Isparta da Fiat yetkili servisi yok.’’ dedi.

FİAT YETKİLİ SERVİSİ DENİNCE
AKLA GELEN İSİM BİZİZ

Uzun zamandır Fiat servisinde çalıştıklarını ve daha sonra yetkili servisin kapanması üzerine 3 ortak olarak Fiat yetkili servis açtıklarını söyleyen Servis Teknik Uzmanı Metin Denelek, şui bilgiyi verdi:

“1992 yılından bu yana profesyonel olarak üstatlarla yetkili serviste çalışıyorduk. Yetkili servisimiz kapandı ve özel olarak müşteriye hizmet vermeye devam etmek istedik. Aldığımız eğitim ve hep çalıştığımız marka Fiat’tı. Bizden başka Isparta şehrimizde bu konuda eğitim almış kimse yok. Isparta da ise Fiat yetkili servisi denince akla gelen ilk ve tek isim biziz. Bizden başka Isparta da Fiat yetkili servisi yok.”

RAKİBİMİZ YOK BİZ
KENDİMİZİN RAKİBİYİZ

Isparta da başka Fiat yetkili servisi olmaması nedeniyle başka rakiplerinin olmadığını ve Fiat marka üzerine yoğunlaştıklarını söyleyen Metin Denelek, araçlara kapsamlı olarak bakım yaptıklarını belirtti. Denelek,  “Sadece Fiat markasında yoğunlaştık. Çünkü aldığımız eğitim Fiat marka arabaların bakım, tamirat ve onarımı üzerineydi. Her markanın arabalarının özellikleri, verdiği arızalar ve onarımları farklı olur.  Biz profesyonel olarak Fiat markasını öğrendik ve bunun üzerinde yoğunlaştık.  Fiat müşterilerine hizmet vermeye devam etmek istedik ve küçük yatırımla başladık bu işe. Kapsamlı olarak yetkili servis kalitesinde hizmet vermeye de devam ediyoruz. Rakibimiz yok biz kendimizin rakibiyiz. Bütünüyle bakıldığında her şeyiyle bir yetkili servisiz ve o kalitede işlerimizi yürütmeye devam ediyoruz. Müşterilerimizi memnun etmeye çalışıyoruz’’ diye konuştu.

MÜŞTERİLERİMİZİN YANLIŞ
BİLGİLENDİRİLMELERİ BİZİ ÜZÜYOR

Müşterilerinin yanlış bilgilendirildiğini idda eden Teknik Sorumlu Denelek, vatandaşların bu konuda bilgili kişilere başvurmalarını istedi. Denelek, “Müşterilerimiz bize gelmeden önce başka markaların yetkili servislerine gidip oradan yanlış bilgiler edinmeleri sonucu sorunlarının çözülmemesi üzerine ve en son çare olarak bize gelmelerine üzülüyoruz. Bu yüzden dükkanımızı Isparta halkımıza duyurmaya çalışıyoruz. Müşterilerimizin yanlış bilgilendirilmeleri bizi üzüyor” diye sözlerini tamamladı.

 

 

 

 

İŞLETMEMİZİN KÜÇÜK
OLMASI ENGEL DEĞİL

Fiat Yetkili Servis İşletme Sahibi ve Teknik Sorumlusu Metin Denelek, işletmelerinin küçük olduğunu, ancak kaliteli işlere engel olmadığını söyledi. Denelek, “Dükkanımızın küçük olması bazı müşterilerimizin bizi yetkili servis olarak görmemesine yol açıyor. Dükkanımız şu an biraz küçük bizde bunun farkındayız fakat küçük olmasının sebebi eski Fiat yetkili servisinin karşısında olmak istememiz. Eski yetkili servisin yerini bilen müşterilerimiz geldiklerinde yetkili servisin kapandığını gördükleri zaman başka yetkili servislere gitmeyi tercih ediyorlar. Bizde eski yetkili servisin karşısına dükkanımızı açtık ki müşterilerimiz yetkili servisin kapanmadığını görmelerini istedik. Eski Yetkili servisin yerinin boşalmasını bekliyoruz. Boşaldığı takdirde oraya yerleşerek müşterilerimize eski yetkili servisin yerinde hizmet vermeye devam edeceğiz.’’ dedi.