Bugün saat 13.15’te Isparta Belediyesi önünde gerçekleştirilen uğurlama törenine Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta 32 Spor yöneticileri ve taraftarlar katıldı.

YENSEK DE YENİLSEK DE YANINIZDAYIZ!

Bir yıl boyunca çok büyük mücadelelerle bugünlere gelindiğini söyleyen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; “Bugün çok mutlu bir günün başlangıcı. Bir yıl boyunca çok büyük mücadelelerle alınan başarılarla bugünlere geldik. Yıllarca Bölgesel Amatör Lig’te mücadele ettikten sonra 3. Lige ilk çıktığımız yılda 2. Lig için finale kalmak çok şükür bize nasip oldu. Ispartaspor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları bugünlere gelmek için çok büyük mücadele ettiler. Bizler de bize düşen görevi layıkıyla yerine getirdik. Amacımız şehrimizin ülke futbolunda söz sahibi olması ve şehrimizi en iyi şekilde temsil etmesidir.” dedi.

Futbolculara da seslenen Başdeğirmen, koca bir şehrin arkalarında olduğunu söyledi. Başdeğirmen şöyle devam etti, “Allah, salı günü daha büyük bir coşkuyu Ispartamızda yaşamayı nasip etsin inşallah. Yensek de yenilsek de biz Isparta’yız, Ispartasporluyuz. Her zaman yanınızdayız. İçerisinde bulunduğumuz salgın hastalıktan dolayı Eskişehir’e gidemiyoruz. Ancak gönlümüzle, canımızla, her şeyimizle sizlerin yanındayız. Canlı yayınlanacak bu maçı herkes ayakta izleyecektir.

Arkanızda koskoca bir şehrin olduğunu, siz koştukça bizlerin coştuğunu bilin. Arkadaşlarımızı buradan uğurluyoruz. Sezon başından beri yönetimimizin fedakarca çalışmasını yürekten kutluyoruz. Atakan başkan çok büyük fedakarlıklarla bugüne gelmek için gecesini gündüzüne kattı. Takımı, buraya kadar getirdiği için tekrar başkanımıza, yönetimimize ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Hayırlı yolculuklar, Allah selamet versin.” Başdeğirmen’in konuşmasının ardından takım otobüsü alkışlarla Eskişehir’e uğurlandı

İŞTE O ANLAR;