Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop derslerinde başarılı olan 220 öğrenciyi ödül olarak Türkiye-Yunanistan milli maçına götürdü.

‘Gençlik; Kitap, Doğa, Spor’ projesi kapsamında öğrenciler Antalya’da oynanacak Türkiye-Yunanistan milli maçını statta canlı seyretme imkanı buldular.

Proje paydaşı Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ile birlikte 220 öğrenciyi Antalya’ya uğurlayan Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop; “İlçemizde öğrenim gören öğrencilerimizin milli birlik ve beraberlik duygularının geliştirilmesi, vatan, bayrak sevgisini pekiştirmesini, milli heyecanı yaşamalarını sağlamak istedik.

Okulda derslerinde başarılı olan öğrenciler arasından bugüne kadar hiç maça gitmemiş ve maddi olanakları el vermemiş öğrenciler için milli duygularımızı yaşatmak, stat ortamını görmelerini sağlamak adına yapmış oldukları proje ile öğrenciler bugün Antalya’ya doğru uğurladık.

İnşallah her şey çocuklarımız adına iyi geçer. Milli takımızın alacağı güzel bir galibiyetle sahada canlı olarak gururu hep birlikte yaşarlar.

Adalya dinlenme tesisi sahibi Barış Şeker’in öğrenciler için hazırladığı yiyecek-kumanya desteği için kendilerine teşekkür ediyoruz’ diye konuştu