Sevgili dostlar Dinar Belediyesi tarafından 2020 yatırım planına dahil edilecek olan “Menderes Nehri” projesi, sadece Dinarlılar için değil, bölge insanını da çok yakından ilgilendirmektedir.

Bir kenti değerli kılan sosyal yaşam alanlarıdır. Sosyal donatılardır. Kaliteli zamanların yaşandığı ve unutulmaz anların hafızalara işlendiği yerlerdir sosyal alanlar.

Gerçekten bölgemiz açısından büyük bir vizyon proje. Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı bu konuda kararlı. Büyük Menderes nehrinin insanlık için sunulmuş bir doğal zenginlik olduğunu her platformda söyleyen Başkan Sarı, bu zenginlikten herkesin faydalanmasını istiyor.

Nihat Başkanla zaman zaman sohbet ediyoruz. Fikirlerimizi, düşüncelerimizi karşılıklı paylaşıyoruz. Gönülden destekliyoruz. İnşallah menderes projesini gerçekleştirir ve adını altın harflerle Dinar tarihine “Efsane Başkan” olarak yazdırır.

Orta yaş grubu insanlar dinlenirken, gençlerimiz eğlenecek. Çocuklarımızda çeşitli zeka oyun parklarıyla hem eğlenecekler hem de öğrenecekler.

Her yaşa hitap edecek.  Spor, oyun, yürüyüş, sosyal ve kültürel alanlar, her yönüyle zengin bir proje. Ve alışveriş yerleri olacak. Düğün, nişan ve sünnet yapılabilecek. Toplantılar, konferanslar, çalıştaylar düzenlenebilecek. Üretim ve eğitim birlikte olacak.

Tabi kolay bir proje değil. Birbirini tamamlayacak olan büyük bir proje. Yaklaşık 25 milyon liralık bir yatırım.

Daha iyi bir dünyada yaşamayı, daha iyi bir şehirde hayatımızı sürdürmeyi hepimiz hak ediyoruz. Ispartalısı, Burdurlusu, Denizlilisi herkes buraya gelecek. Aileler mendereste buluşacak.

Doğru zamanda, doğru yerde durarak hareket etmek çözümleri kolaylaştırır. Sanırım bu güzel proje için en doğru zaman bu zamandır.

Bu kapsamda Başkan Nihat Sarı’ya herkes elbirliğiyle destek vermelidir. “Cumhur İttifakının’ en güzel örneği Dinar’da yaşanmıştır. İnşallah bu birliktelik fırsata dönüşür ve güzel projeler Dinar’a kazandırılır.