Yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, bugün ve yarın Isparta'da bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunacak.

Yerel yönetimlerde 'üretken belediyecilik' modelini benimseyen MHP Genel Merkezi, Isparta'daki belediyelere yönelik bir çalışma yapacak. Yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, bugün ve yarın Isparta'daki MHP'li belediyeleri ziyaret edecek, çeşitli görüşmelerde bulunacak.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın'ın verdiği bilgiye göre, Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, bugün saat 14.00'da Isparta'da olacak. Durmaz, ilk olarak Isparta Belediyesi'nin Yeni Otogar inşaatını inceleyecek. Daha sonra Oğuzata Eğitim Kurumu'nu ziyaret edecek olan Durmaz, başkanlık makamı ziyaretinden sonra Kuleönü'ne oradan da Sav Belediyesi'ne geçecek. Akşam saatlerinde MHP İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek olan Durmaz, geceyi Isparta'da geçirecek. Sadir Durmaz, cuma günü de Senirkent, Sarıidris, Hüyüklü ve Yalvaç Belediyelerini ziyaret edecek, bir dizi temaslarda bulunacak.