Milletvekili Recep ÖZEL ve beraberinde AK Parti Isparta İl Başkan Yardımcısı ve ARGE Başkanı Abdullah KANKAYA, İl Disiplin Kurulu Başkanı Caffer TAYYAR’ı Kale önünde Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, AK Parti İlçe Başkanı Mevlüt DOĞANAY, Kadın Kolları Başkanı Elvan GÖK, Gençlik Kolları Başkanı Hakkı ÖZDAMAR, İl Genel Meclisi Üyeleri Sezgin ÖZDOĞANCI, Eyyup DOĞAN, Süleyman SARPDAĞ, Belediye Meclisi Üyeleri, Parti Yöneticileri ve çok sayıda muhtar karşıladı.
 
Eğirdir Liman’da gerçekleşen bayramlaşma programında konuşan AK Parti Eğirdir İlçe Başkanı Mevlüt DOĞANAY; ‘Hepinizi sevgiyle selamlıyor, bayramınızı yürekten kutluyorum. Bir buruk bayram, yavan bayram diyebileceğimiz bir bayramı daha idrak ediyoruz. Bu pandemi süreci içinde geçen seneye nazaran biraz daha rahatladığımızı ifade edebiliriz. İstiyoruz ellerimiz tam anlamıyla birleşsin, sarılalım, sinelerimiz hep birlikte beraberce çarpsın. İnşallah bir sonraki bayramda yüce mevlam hepimize sağlık, sıhhat afiyetler versin. Daha güzel, daha kaynaşmış, birlik beraberlik içerisinde bayramlar kutlayacağımıza yürekten inanıyorum.
 
Bu vesileyle başta Milletvekilimiz olmak üzere hepinize hoş geldiniz diyorum, Allah hepinize sağlık sıhhat versin, afiyet versin. En büyük nimet sağlık diye düşünüyorum. En kısa zamanda bu hastalığı kurallara uyarak atlatacağımızı umuyorum. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.’ dedi. Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarının selamlama konuşmalarının ardından kısa bir konuşma yapan Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK; ‘Hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Allah daha nice bayramlarda bizleri buluştursun inşallah. Yerel idare olarak, Partimiz, il teşkilatımız, milletvekillerimiz kefil olarak bizi toplumun önüne çıkardı.
 
Bizde Belediye olarak, Belediye Meclisi olarak, İl Genel Meclisi üyelerimiz olarak bu kefilliğe gölge düşürmeden bir yanlışa düşmeden ilçemizdeki yaşayan insanlarımızın hayat kalitesini daha yukarılara taşıma anlamında hep birlikte emek veriyoruz. Tabiî ki ilçemize son 2,5 yıllık süreç içerisinde yaklaşık 160 Milyonluk yatırım yapıldı. Planlanan ve ihalesinin bekleyenler var. Bu süreç içerisinde bizlerden desteğini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, il teşkilatımıza, ilçe teşkilatımıza her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.’ ifadelerini kullandı. Son olarak konuşan AK Parti Isparta Milletvekili Recep ÖZEL; ‘Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.
 
Son bayramları pandemi nedeniyle zoom üzerinden gerçekleştirdik. Bugün partimizin bayramlaşma programları çerçevesinde buradayız. Bu partide siyaset yapmak farklı. Değişik siyasi partilerde siyaset yapmış olan arkadaşlarımızda var. AK Parti’de siyaset yapmanın biraz farklılığı şu Allah’a hamdolsun AK Parti kadroları olarak bizler milletimizin yüzüne bakamayacak bir icraatın altına imzamızı atmadık. Eskiden 2-3 dönem Milletvekilliği yapan başka partilerin milletvekilleri rahatça Ankara’da Kızılay’a çıkıp dolaşamazdı, halktan kopuk bir siyaset vardı.
 
Ben 20 yıldan beri siyasetin göbeğindeyim, Allah’a şükür Kızılay’ada çıkıyoruz, Hükümet Meydanına çıkıyoruz, Eğirdir’in köylerine de gidiyoruz. Bundan dolayı niyetimiz halis iyi niyet olduğu için AK Parti kadroları buna hizmet ettiği için, milletten de kopmadığımız için hiç kimse 20 yıl öncesinden Türkiye daha kötü durumda diyemez. Herkesin yaşam standardı, oturduğu ev, kullandığı otomobili, ev eşyasından internetine kadar, telefonuna kadar bir standardı yükselmiştir. Birileri şunu diyebilir çocuk doğuyor, büyüyor, nasıl olsa bunlar olacaktı diye bir şey yok. Kaynakları doğru kullanabilirsen, doğru yönetebilirsen doğru yöne kanalize edersen doğru gider. Son 20 yılda sayın liderimizin Türk insanına vermiş olduğu en büyük hediye yurtdışında pasaportu nüfüs cüzdanınızı ortaya koyduğunuzda bir kimliği var, kişiliği var, bir itibarı var. Herkes ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım diyebilme onurunu dünyada dolaşan, hacca giden, umreye giden, yurt dışına seyahate gidenler tanıktırlar.
 
Eskiden Türkiye denildiğindeki bakış şekilleriyle şimdiki Türkiye’ye bakış şekilleri çok farklılaştı. Artık Türklerin, Türk’ün gücünü Dünyaya gösterme anlamında bir yere vardık. Sayın Cumhurbaşkanımız bakın gitti AB’ye Dünya’ya yanlış yapıyorsun diyebilen bir lider. Bir dünya kazanımlarımız var, muhalefeti dinlersen biz battık bittik. Onun bunun, şunun adamı olmayalım, partimizin adamı olalım. Bu hastalığı partimize bulaştırmak isteyenler var, bizler partimizin adamıyız. 2023 seçimlerinde ittifak partimiz MHP ile birlikte çok güzel netice alacağız. Biz bu memleketin hep ileriye gitmesi için çalıştık. Bizler gelip geçiciyiz, partimiz ve davamız uzun yıllar ülkemize hizmet edecektir. Köylerimize ziyaretlere gidiyoruz, sorunları yerinde görmek çok daha güzel ve verimli oluyor, zihnimize işliyor. Hepinizin bayramını kutluyorum, sağ olun.’ ifadelerini kullandı.
 
Bir partilinin Eğirdir’e Doğalgaz ne zaman gelecek sorusuna ise ÖZEL; ‘2022 olabilir ama Veli Başkanın buraya Doğalgaz hattı ile birlikte su ve kanalizasyon alt yapısını da döşemek gibi bir düşüncesi var, o yüzden biraz gecikiyor. TOROSGAZ Dağıtım şirketi bir an önce Eğirdir’e Doğalgaz vermek istiyor, orada bir problem yok. İnşallah BOTAŞ’ta boruyu ilçe sınırına kadar getirebilirse inşallah gölü kurtarmak, çevreyi kurtarmakta bu işin içinde. Eğirdir halkımızın Doğalgaz’ı istemesi en doğal hakları. İlçe Başkanımız söyledi zaten, DOĞALGAZ gelmezse bir daha seçimde ben yokum, dedi. Veli Başkanımız daha fazla sıkıştıracaksınız, oda bizi sıkıştıracak. Fakat Veli Başkan biraz geniş düşünüyor, yolu kazacaklar doğalgaz gelecek, arkasından altyapı, kanalizasyon için bir daha kazılacak.
 
Gelsin DOĞALGAZ bir daha kazalım. Bütün güzellikler aynı anda gelmiyor. Geçmiş yıllarda Eğirdir bir defa doğalgazı kaçırdı, Yalvaç işi sağlam tuttu abonelerini ayarladı ve 5 yıldır kullanıyor. Doğalgaz sebebiyle Isparta’ya giden oturan çok insan var, doğalgaz geldikten sonra Eğirdir’de daha çok insan tutmuş olursunuz, hemde kira paralarını yükseltmemiş olursunuz.’ ifadelerini kullandı. AK Parti Isparta Milletvekili Recep ÖZEL ve beraberindeki heyet toplu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından Eğirdir’den ayrıldılar.