Milliyetçi Hareket Partisi Millet Vekili Aday Adayı olarak başvuru yapacağını bildiren Mimar Hakan DEMİRTAŞ çalışmalarına hızla devam ediyor. Bu kapsamda; sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine Türkiye Kamu - Sen'den başladı. Türkiye Kamu - Sen'deki istişarede Mimar Hakan DEMİRTAŞ "bizim ilkemiz önce Ülkemiz" diyebilen Türkiye Kamu - Sen Konfederasyonu 'nun Ülkenin bölünmez bütünlüğü ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti 'nin bekâsı için vermiş olduğu mücadeleyi takdir ederek, bütün memurların sosyal ve ekonomik problemlerinin çözümü noktasında Türkiye Kamu - Sen'in dik duruşunun ne kadar önemli olduğunu vurguladı. 

Mimar Hakan DEMİRTAŞ, Türkiye'deki siyaset çıtasının yükselmesi için memurlarında aktif siyaset içerisinde yer alması gerektiğini vurguladı. 

Türkiye Kamu - Sen İl Temsilcisi Ali BALABAN, Mimar Hakan DEMİRTAŞ'ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu zorlu ve meşakkatli yolda başarılı olması için iyi dileklerini dile getirdi ve kendisine başarılar diledi.

Mimar Hakan DEMİRTAŞ girdiği bu kutlu yolda gün geçtikçe şevk ve heyecanının arttığını belirterek çalışmalarını daha yüksek tempoda devam ettireceğini söyledi.