Sandıklı’da gezici kayıt terminali uygulaması ile nüfus müdürlüklerine gidemeyen yaşlı ve engelli vatandaşların Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı işlemleri evlerinde İlçe Nüfus Müdürlüğünce yapılmaya başlandı.

Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, İlçe Nüfus Müdürü Erdal Özer ile birlikte ilçe merkezinde ikamet eden Ahmet Tosun ve eşi Fadime Tosun isimli yaşlı vatandaşımızın evine giderek, kimlik kartı işlemlerini yerinde izleyerek, nüfus müdürü Erdal Özer’den bilgi aldılar.

Kaymakam Eflatun Can Tortop, Ahmet Tosun ve eşi Fadime Tosun ile sohbet ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunup, devletimizin tüm imkanlarıyla vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Devletin her daim vatandaşının yanında olduğunu ifade eden Kaymakam Tortop; “Nüfus müdürlüklerine gidemeyen yaşlı ve engelli vatandaşlarımızı nüfus müdürlüğü çalışanlarımız evlerinde ziyaret ederek kayıtlarını güncellemektedirler. Bizde bu vesileyle Ahmet Amcamızı ve Fadime Teyzemizi ziyaret ederek hatırlarını sorduk ve hayır dualarını aldık. Herhangi bir sıkıntıları veya ihtiyaçları olup olmadığını sorduk” diye konuştu.