Halkın Sesi Partisi İl Başkanlığı İl Divan Toplantısını dün gerçekleştirdi. Toplantıya il ve ilçe teşkilatlarından çok sayıda partili katıldı. HAS Parti İl Başkanı Mahmut Bilgiç, 12 Haziran’da yapılacak genel seçimlere teşkilat olarak en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, ayrıca Genel Başkanları Numan Kurtulmuş’un 15 Mart’ta Isparta’ya geleceğini de açıkladı. 

     Bilgiç, partilerinin gidişatının kendilerine gelen talepler doğrultusunda çok iyi olduğunu söyledi. Bilgiç, günde bir ilçeden bir çok insanın kendisin arayarak görev almak istediğini ifade etti. Bilgiç, HAS Parti için bazılarının kurulduğu günden bu yana teşkilat kurmak için adam arıyorlar dendiği hatırlatarak, “Gelsinler şimdi baksınlar teşkilatlarımıza. HAS Partiyi hak ettiği yere taşıyacağız” şeklinde konuştu.

     HAS Parti’nin artık ete kemiğe bürünüp dünyaya kendini göstermeye başladığını ifade eden Başkan Bilgiç, “Türkiye’nin yeni bir siyasete yeni bir yönteme ihtiyacı var. Bu eksikliği partimiz tamamlayacak. Halka rağmen asla siyaset yapılamaz. Biz halkımızla birlikte çalışacağız” dedi.

     Türkiye’de işsizliğin giderek çığ gibi büyüdüğüne dikkat çeken Başkan Bilgiç, halkında borçlandırıldığını aktardı. ‘Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarının halkı borçlandırdı’ diyen Başkan Bilgiç, “Halkımız egemen güçlere boyun eğdirilmiştir. Biz bunları yıkacağız. Halkımızın refah düzeyine çıkması için çalışmalar yapacağız ve bunda da eminiz ki başarılı olacağız” dedi. 

     Gündemine Isparta’nın kanayan yarası haline gelen Ticaret ve Kültür Merkezi’ni (ITKM) de alan Başkan Bilgiç, Belediye Başkanı Yusuf Günaydın’a, bu inşaatın bitirilmesi hususunda ricada bulundu. Bilgiç, “Başkan Günaydın göreve geleli 2 sene oluyor. Ticaret ve Kültür Merkezi ile ilgili yaptığı bazı çalışmalar var ama yetersiz kaldı. Biz kentimizin en büyük sorunu olarak gördüğümüz bu merkezi Günaydın’ın tamamlamasını ve teslim almasını istiyoruz. Başkan Günaydın’ın 2 senesi kaldı ve ITKM’yi görev süresi bitmeden halkın hizmetine sunması gerekiyor” diye konuştu.