Öner ailesi için saat 13.30'da Süleyman Demirel Üniversitesi kavşağında bir karşılama töreni düzenlenecek.

Isparta eski Valisi, CHP 1 .sıra Milletvekili Adayı Ali Haydar Öner bugün Isparta'ya geliyor.

 CHP Adayı Önerin parti binasına geçerek bir selamlama konuşması yapması bekleniyor.

Isparta Valisi iken, Kırklareli'ne atanan ve buradaki görevi esnasında CHP'den milletvekilliği adaylığı için istifa eden Ali Haydar Öner'in, kente gelişiyle birlikte diğer tüm aday ve aday adayları, teşkilat ile birlikte seçim çalışmalarına başlanacağı öğrenildi.

Bu arada Ali Haydar Öner'in talep ettiği ve halka açık olacak evin de bulunduğu öğrenildi. Öner çifti için Hızırbey Mahallesi'nde bir tripleks ev bulunduğu ve evin birinci katı ile bahçe kısmının seçim bürosu olarak kullanılacağı ve halka açık olacağı belirtiliyor.

CHP Isparta İl Başkanı Yusuf Erdoğan'da, bugün yapılacak olan karşılama töreni için, tüm partilileri, Cumhuriyete gönül veren tüm Ispartalıları karşılamaya beklediklerini söyledi.

CHP Milletvekili Adayı Ali Haydar Öner'in parti il binasında bir basın toplantısı-düzenleyeceğini aktaran Erdoğan, ardından parti içi değerlendirme gerçekleştireceklerini belirtti.

Erdoğan ayrıca Öner'in ayağının tozu ile birlikte yarın Karaağaç Pazan'nda halkla buluşacağını ve Pazar yerini dolaşacağını ardından da bir partilinin düğününe katılacağını dile getirdi.