AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, 30 Mart seçimlerinde Ş. Karaağaç Belediye Başkanlığına seçilen İsa Çarkacı’yı ziyaret etti. Ziyaret sırasında AK Parti İlçe Başkanı Selçuk Gökmen, AK Parti’nin Ş. Karaağaç Belediye Başkan adayı Bayram Aydemir, Çarıksaraylar Belediye Başkanı Özcan Turhan, Çiçekpınar Belediye Başkanı Derviş Acar, BBP ilçe başkanı Emin Kapçı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bilgiç’i belediye binası önünde karşılayan belediye başkanı Çarkacı, makam koltuğuna ısrarla Bilgiç’i oturttu. Bilgiç, ziyarette yaptığı açıklamada Çarkacı’yı tebrik etti ve hayırlı olsun temennilerini iletti.
Ş. Karaağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı ise, ziyaretten son derece memnun olduğunu belirterek:”Desteklerinizle ilçemize birlikte hizmet etmek istiyoruz. Ziyaretinizden son derece memnun oldum. 5 yıl süre ile ilçemize hizmet etmek için çalışacağız. İlçemizi çok iyi bir duruma getireceğiz. Zamanla yaptığımız hizmetler görülecektir. Sizinli birlikte ilçemize hizmet etmek bizim için mutluluk vericidir” dedi.

Milletvekili Bilgiç ise:”Gereken siyasi desteği her zaman vereceğiz. İnşallah önümüzdeki süreçte “İnşallah önümüzde ki süreçte Şarkikaraağaç’ımız merkezi yönetim hizmetleri gerek yerel yönetim hizmetlerinde gereken desteği sağlayacağız. Ortak sevdamız Ş. Karaağaç. Elele ilçemize güzel hizmetler kazandırmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bilgiç "Son yıllarda Şarkikaaağaç’a önemli hizmetler yapıldı. Yeni Devlet Hastanesi, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Tarımsal Destekle, Mobese Kamera Sistemi, Kızıldağ Milli Parkı, İşkur Destekli 30 kişiye iş istihdamı, Eski Hükümet Konağı tadilatı, Isparta-Şarkikaraağaç-Beyşehir-Konya Duble yol projesi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Şarkikaraağaç Sosyal Hizmetler Merkezi, KYK Yurdunun yapılması, Sosyal Hizmet Merkezi binası yapımı, Kızıldağ Milli Parkı Turizm yolu yapımı, Alt yapı çalışmalarına 5 milyon hibe olarak 10 milyon yatırım yapıldı. Hizmetler devam ediyor.

Şarkikaraağaç’ı son üç yılda adeta şantiyeye çevirdik. Bundan sonraki süreçte de Şarkikaaağaç’ı üst yapı ve gerekli yatırımlar ile hak ettiği hizmetlere kavuşturacağız” dedi.

Daha sonra hep birlikte Kızıldağ’ı çıkıldı ve burada ilçe Kaymakamı Abdullah Akdaş’ın da toplantıya katılması ile ilçenin genel durumu ve sorunları ele alındı.