Çanakkale Zaferi’nin 98, yıldönümü nedeniyle Büyük Isparta Oteli tarafından şehit aileleri ve gaziler ile yakınlarına yemek verdi. Yemekte Konuşan Büyük Isparta Oteli İşletmecisi Faruk Keleş, yemekte yaptığı konuşmasında şehitleri rahmetle gazileri ile minnetle andığının altını çizdi.
 
Büyük Isparta Oteli’ni devraldığı günden buyana engellilerden, kimsesizlere, şehit ve gazi yakınlarından daha bir çok kesime kadar verdiği Ramazan İftar yemekleriyle de halkın ve kamuoyunun takdirini toplayan Otel İşletmecisi Faruk Keleş  hafta sonu da şehit ve gazi ailelerine bir yemek verdi. Çanakkale Zaferi’nin 98. Yıldönümü münasebetiyle otelde verilen yemeğe, çok sayıda şehit ailesi ve gaziler katıldı.
 
BİZ SİZLER İÇİN VARIZ
 
Düzenlenen yemekte konuşan Büyük Isparta Oteli İşletmecisi Faruk Keleş, 98 yıl önce yazılan bu şanlı tarihi unutmanın mümkün olmadığını ve şehitleri rahmetle yadettiklerini şu sözlerle belirtti. “98 yıl önce yazılan bu şanlı tarih tüm dünyaya hem ülke bütünlüğünü korumak hem de insanlık dersi vermek için çetin bir sınav olmuştur. Ecdadımızın kanlarıyla sulanan bu vatan topraklarında yaşamayı şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Bizler onların aziz ruhları önünde saygı ve rahmetle eğiliyoruz. Bugün düzenlendiğimiz yemeğimize teşrif ettiğiniz için hepinize canı gönülden teşekkürü bir borç biliyorum. Biz sizler için varız.”dedi.
 
FARUK KELEŞ’E TEŞEKKÜR EDİYORUM
 
Ardından konuşan Isparta Vali Yardımcısı Niyazi Can ise bir hadisi şerifi hatırlatarak başladı. “
“Allah yolunda öldürülenlere (şehitlere) ölüler demeyin. Bilakis onlar diridirler. Lakin siz onu anlayamazsınız.” Çanakkale Zaferi’nin 98. Yıldönümünde aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Onlar bu vatanın bekası milletin bütünlüğü için savaş meydanlarında canlarını seve seve verdiler. Bu vesile tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyorum. Faruk kardeşimiz geçtiğimiz yıl da verdiği iftar yemekleriyle ne kadar önemli bir görev üstlendiğini bugün yaptığı organizasyonla bir kere daha göstermiştir. Allah kendisinden razı olsun.”dedi.
 
Gerçekleştirilen yemeğe Isparta Vali Yardımcısı Niyazi Can, Isparta Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Ömer Uyan, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Musa İREZ, MHP Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala, İl müftü yardımcısı Gencal Şenyayla, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Isparta Şubesi eski Başkanı Emin Pınar’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. 
 
Gerçekleştirilen organizasyon okunan duanın ardından yemek son buldu.