Isparta Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Özel Harekât Şube Müdürlüğü kuruluyor. Yeni şubenin İçişleri Bakanlığı tarafından onaylandığını belirten Isparta Emniyet Müdürü Mehmet Or, yaz ayları içerisinde birimin faaliyete geçeceğini söyledi.

 

Isparta Emniyet Müdürlüğü bünyesine yeni bir şube müdür-lüğü kuruluyor. Yeni birimin isin Özel Harekat Şube Müdürlüğü. İçişleri Bakanlığının Isparta’ya Özel Hareket Şube Müdürlüğünün kurulmasına onay verdiğini belirten Isparta Emniyet Müdürü Mehmet Or, "Kentimiz stratejik açıdan önemli bir yerde olduğu için özel harekatı kurduk" dedi.
 
Or, Özel harekat Şube Müdürlüğü'nün kurulduğunu belirterek, "buradaki amacımız çok olağan üstü olaylarda mücadele edebilecek bir birimin ilimizde bulunmasıdır. Isparta’da bir havalimanı var askeriye var bu yüzden buralarda meydana gelebilecek bir olaya anında müdahale edebilmek için Isparta’ya böyle bir kurumun kurulmasını düşündük" dedi. Or, kurulacak olan Özel Harekat Şube Müdürlüğüne atamaların bu yazdan itibaren yapılacağını söyledi.
 
Öte yandan Emniyet Müdürü Or, Eğirdir'e yeni bir emniyet müdürlüğü binası yapacaklarını dile getirdi.