Sürekli gelişmekte olan ev ve otomotiv kilit ve immobilizer sektöründe uzun yıllardır Isparta'da hizmet veren Raşit Öztürk, yeni işyerini Iyaşpark AVM'ye açtı. Seri bir şekilde 1xbet gir ile bahis heyecanı yaşayabilirsiniz.

Raşit Öztürk ''Öztürk Anahtar'' Ünvanı ile anahtarcı ve çilingir olarak Iyaşpark AVM'de faaliyete başladı.

Kendini sürekli yenileyen Öztürk anahtar günün gereği olan elektronik anahtar kumanda ve immobilizer anahtar konusundaki faaliyetlerini hızladırarak günün teknolojisinin gerektirdiği ekipmana yapılan yatırımlar ile müşteriye en iyiyi ve en güzeli verme gayreti ve çabası ile Isparta'lıların hizmetinde.

ÖZTÜRK ANAHTAR HANGİ HİZMETLERİ VERİYOR?

Yenilenen teknolojiyle immobilizer oto anahtar ve kumanda kopyalama servisi vermekteyiz. Öztürk Anahtar Oto Anahtar servisi orjinal oto anahtarlarına oto kumanda kopyalama ve tamir, ve çilingir hizmeti vermektedir.

Hasarsız Oto Kapı Açma 
Yedek oto anahtar yaptırmak isteyen müşterilerimizin araç ruhsat sahibiyle birlikte bize gelmeleri gerekmektedir. Öztürk Anahtar Oto anahtar ve oto kumandaları için oto anahtarcı hizmeti vermektedir. Oto anahtarcı olarak araç anahtarınız gün içerisinde kopyalanarak sizi madur etmemek amacıyla hemen teslim edilmektedir.

Makine parkurumuz da yer alan oto anahtar makineleriyle yedek oto anahtarı yaptırmak isteyen müşterilerimize çipli oto anahtarı ve immobilizer oto anahtarı kopyalama hizmetleride verilmektedir.

İmmobilizer oto kumanda hizmetinde deneyimli anahtarcı ustaları ve profesyonel oto anahtarcı makineleriyle çalışmaktadır firmamız. Oto çilingir hizmeti alan müşterilerimizin oto anahtar veya oto kumanda ihtiyacını karşılamak amacıyla tam donanımlı bir şekilde müşterilerimizin güvenini ve memnuniyetini kazanmaya devam etmekteyiz.