Gülistan Mahallesi Muhtarı Zuhal Top, “AK Parti milletvekili adayı Suat Kolukırık yakamdaki Atatürk rozetin çıkarıp yerine AK Parti rozetin takmak istedi” açıklamalarının ardından bugün basın mensuplarının sorunlarını cevapladı. Top, “Mademki 6 gün önce yaşanan bir olaydı, neden şimdiye kadar beklediniz” sorusunda ilginç bir yanıt verdi: “Vekil adayımız belki özür diler diye bekledim.”

ÇELİŞKLİ AÇIKLAMALAR

 Top, sorulara bazen çelişkili cevaplar verdi. “14 Mayıs’ta kültür sinemasında engellilerin programına yardım için için gittiğim de kapıda gelenleri karşılarken Suat Kolukırık ta geldi. Merhaba der demez yakamdaki rozete gözü ilişti. Yakışmamış dedi. Onu oradan çıkaralım, AK Parti rozeti takalım dedi.

Daha sonra CHP rozeti sanmış herhalde  sen CHP’li misin? dedi. Orada bir espri yapıldı, AK Parti mi, CHP’mi diye. Ancak, sağ tarafımda da gül rozeti vardı. Bu rozeti de şimdiki CHP adayı eski valimiz Ali Haydar Öner vermişti. Bunu görmüş olabilir ve şu anda da Ak Parti adayı olduğundan böyle yorumlamış olabilir.” diye konuştu.