DOĞRU NOKTADASINIZ! DAVRAZ İNŞAAT YAPI

2013 yılında Apart inşaatları ile sektöre giriş yapan Davraz İnşaat Yapı, 2016 yılında şirket oluşumunu tamamlayarak sektöre adım attı.

Bir aile şirketi olan Davraz İnşaat Yapı, ilk apartmanı Çünür Mahallesi'nde Florya adında inşa etti ve artık günümüzde biten 5, devam eden 4 projesi ile sektörün iddialı isimleri arasına katıldı.

Hediye Un Fabrikası, Değirmenci Fırını, Isparta Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İş Adamı Davraz İnşaat Yapı Sahibi Ahmet Kabalak ve Süleyman Kabalak, inşaat sektörü çalışmalarına daha aktif olarak devam ediyor. İş dünyasının tüm zorluklarını bilen, global dünya ile yarışma koşullarının geçmiş yıllara göre değiştiğinin altını çizen Kabalak, artık tam anahtar teslimi döneminin ağır bastığını ifade etti ve açıklamalarını şöyle sürdürdü:

KOMBİ, TAM TAKIM DOLAPLAR VE ANKASTRE İLE ANAHTAR TESLİM KONUTLAR

İnşaatlarda A sınıfı ürünler kullanıyoruz. Kombi, ankastre şeklinde tam set olarak inşaatı teslim ediyoruz. Dairelerimizi müşterilerimize kişisel eşyalarını getirip yerleşecek vaziyete getirip teslim ediyoruz. Tam anahtar teslimi yapıyoruz, sonradan içeride tadilat masrafı olmayacak şekilde çalışıyoruz. Dairelerimiz 90- 145 m2 ve üstüdür.Bu talep konut sahiplerinden geliyor.Örneğin mutfak odası çoğu zaman küçük metrekarede yapılıyor, ama bize 'büyük olsun' talebi geliyor.

ÇALIŞMALAR PANDEMİDE DE DEVAM ETTİ

Pandemi döneminde inşaat maliyetleri % 60 ile % 100 arasında artış oldu, dolayısıyla konut fiyatlarına da bu artışlar yansıdı. Demir fiyatları yüzde 80 civarında arttı. Maliyetler artınca daire fiyatları da arttı. Geçen yıl Florya Apartmam'nda 375 bin liraya kadar daire verdik, şu anda bu rakamlar hayal, 700 bin lirayı aştı. Kullandığımız malzemelerin tamamı TSE standardında.

Yarım kalan inşaatımz yok, piyasada güvenilir isim olarak başladık ve öyle devam ediyoruz. Bu nedenle tercih edilirlik oranımız çok yüksek. Kullandığımız malzemeler kaliteli olduğu için müşteri memnuniyeti çok fazla. Örneğin İstanbul'dan, Almanya'dan müşterilerimiz oluyor ve bizlere kullandığımız malzemelerden dolayı teşekkür ediyorlar.

Soda Şişeleri ve Notlarla Kaplı Otomobil merak uyandırdı Soda Şişeleri ve Notlarla Kaplı Otomobil merak uyandırdı

ISPARTA'DA YAPILAŞMA

İlimizde yatırım amaçlı olarak konut ve İşyeri büyük ilgi görmektedir. İlimizdeki konut fiyatlarının yüksek olma sebeplerinden biride deprem yönetmeliği ve iklim şartları, ikinci ola arsa oranlarının yüksek olmasıdır.

DOĞRU YATIRIM K0NUT VE İŞYERİDİR

-MODERN KONUTLAR İNŞA EDİYORUZ.

MİSYONUMUZ

Modern, güvenli, depreme dayanıklı, yüksek kaliteli, marka, uygun maliyetli inşaat projeleri tasarlamak ve inşa etmek, müşteri memnuniyetine önem veren inşaatlar yapmak.

VİZYONUMUZ

Isparta ilinde inşaat sektöründe yaşanan teknik, modern ve mimari gelişmeleri yakından takip ederek, sağlam güvenli kaliteli projeler sunmanın yanı sıra sürekli gelişen ihtiyaç ve beklentiler önceden ön görerek projelendirmek, insan yaşamını kolaylaştırmak ve yaşam kalitesini arttırmak, yaşanabilir konutlar hedefiyle, kalite ve insan odaklı hizmet sunmak.

Yeni modern trendleri takip eden, en iyisine ulaşmanın sürekli kendini yemlemeyle mümkün olgunu bilerek, sadece bina değil, müşterilerimizle aramrzda sağlam bir güven inşa etmek.

Konforlu konutla adımızı her zaman ve yükseğe yazdırmak.

DAVRAZ YAPI İNŞAAT

ADRES: Tuhafiyeciler Sitesi Kat:2 Isparta/Merkez

Telefon : 0 (246) 500 30 30

www.davrazinsaat.com

Röportaj: Kum Saati Dergisi