Aynı davayı paylaştığım değerli büyüklerim....
  
            Uzun zamandır içinde bulunduğum Cumhuriyet Halk Partisi ailesinde birçok zorluklarla karşılaştım.Yapamaz dediler yaptım,bu çocuktan olmaz dediler oldum,örgütü kuramaz dediler kurdum fakat çete sandılar,gençlik yok dediler topladım fakat gençliği dağıttılar,özgürlüğünden taviz ver dediler vermedim,parayla satın almak istediler şerefimi satmadım.
 
 
            Ama maalesef bazı insanlar şerefimize ve haysiyetimize dil uzatmaya kalktılar biz buna da engel olduk.Biz haysiyetimizi korumaya çalışırken onlar egoistliğin arkasına sığındılar.Ama unutmayalım ki misakı milliye için kurulan cemiyetlerin kurduğu Cumhuriyet Halk Partisinde gerçekler her zaman gün yüzüne çıkmıştır ve çıkacaktır.Biz artık bu düzene dur demek istiyoruz ve bunun için Cumhuriyetin Gençleri olarak kirlenmeden bırakmak istiyoruz.Ama bırakmamız dan medet umanlar ve ellerini ovuşturanlar tek bir şeyi unutmasınlar onların karşısında 35 günlük bir siyasi yaşam varken bizim önümüzde 35 yıllık bir siyasi yaşam var.
 
 
           Beni bu göreve seçen ve destekleyen tüm yoldaşlarım ve kardeşlerime teşekkür ederim. Sözlerimi bitirirken tek bir şey söylüyorum siz ne yaparsanız yapın bu gençliği kirletemeyeceksiniz !
 
 
           Şerefimle yürüttüğüm Cumhuriyet Halk Partisi Isparta İl Gençlik Kolları Başkanlığından şerefimle ayrılıyorum. Asla ve asla şüphemiz yoktur ki Cumhuriyet Halk Partisi İl Gençlik Kollarının unutulmuş büyük medeni vasfı ve medeni kabiliyeti , geleceğin yükselen medeniyet ufkundan yeni bir güneş gibi doğacaktır ! Bu söylediklerimizin gerçekleştiği gün sizden ve partimizden dileğimiz şudur . Bizleri hatırlayın...
 
Yaşasın Tam Bağımsız Cumhuriyet Halk Partisi - CHP ISPARTA İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI
                                                                                                                                                                                                          
                Anıl Görkem DOĞAN