Camilerde ezan okuyup, müezzinlik yapan ve şimdi Popstar Alaturka"da yarışan Tamer"e Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman Kuran-ı Kerim hediye etti. Balaman, “Sanat camiasının laçkalığına bakarsanız, Tamer gibi insanlara ihtiyaç olduğunu görürsünüz” dedi.

Uzun süre camilerde müezzinlik yapıp, ezan ve mevlit okuyan Tamer şimdi Popstar Alaturka"da yarışıyor. Ispartalı olan Tamer, kendisine her türlü desteği veren Belediye Başkanı Hasan Balaman"ı makamında ziyaret etti.

Tamer ziyarette, herhangi bir müzik eğitiminin olmadığını alaylı olduğunu söyledi. Başkan Balaman"a kendisine verdiği destek ve sıcak ilgiden dolayı teşekkür eden Tamer, Ispartalıları SMS gönderilmesi konusunda uyararak, “Bir telefondan en fazla 10 SMS atılabiliniyor. Ayrıca, program yayında olmadığı zaman atılan SMS"lerin herhangi bir hükmü yok” dedi.

Belediye Başkanı Hasan Balaman da konuşmasında, Tamer"in Isparta"nın bir evladı olduğunu söyleyerek, her ilin işadamları ve siyasetçileri gibi sanatçısının da olacağını söyledi. Tamer"in, sanat camiasına farklı bir geçiş hikayesi olduğunu söyleyen Balaman, “Sanat camiasında laçkalığı biliyorsunuz. O camianın Tamer gibi insanlara ihtiyacı var” dedi.

Balaman, uzun süre camilerde müezzinlik yapan Popstar Alaturka yarışmacısı Tamer"e Kuran-ı Kerim hediye etti.

(Isparta Oluşum)