Eğitimcilerin,veli ve öğrencilerin yanı sıra oldukça yoğun katılımın gözlendiği törende, mehteran gösterisi  ardından dualar okunarak,konuklara helva ikramı yapıldı.

Tören sonrası açıklamada bulunan Çağdaş Pusula Özel Eğitim Kursları Kurucusu ve Yöneticisi Serkan Gülgör, ‘’Bu süreçte her yıl bir önceki yılın eksiklerini gidererek çalıştık. Bizim amacımız öğrencilerimize hep daha iyi destek olmak’’ diyerek konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: ‘’Eğitim sektöründe 16 yılı ,kurum olarak da 10. yılımızı geride bırakmanın haklı gururunu yaşıyoruz.Başarılı olmak adına elimizden geleni yapıyoruz bu konuda.

Bu sadece 10. yıl kutlaması değil, bunun yanı sıra bu seneki başarımızı da kutluyoruz.Çünkü öğrencilerimizi  iyi üniversitelerin iyi bölümlerine yerleştirdik.Dönem başından bugüne kadar ki süreçte öğrencilerimizin çok ciddi çabaları var.Ellerinden geleni yaptılar.

Onların yaşadığı başarı bizim mutluluğumuz haline geldi aynı zamanda.Bu sene öğrencilerimizin  %99’u istedikleri yerlere yerleşti diyebilirim.Sadece daha  iyisini de yapabilirim diyen birkaç öğrencimiz  seneye tekrar hazırlanmak istediler. Yani kurum olarak başarıyı % 100 yakaladık, ancak tercihini bu yıl yapmak istemeyen öğrencilerimiz de oldu.

Tercih zamanında kendi öğrencimiz olsun olmasın hiç ayırt etmeksizin tüm öğrencilere destek olmaya çalışıyoruz. Herhangi bir ücret talebimiz yok.Amacımız burada kurumumuza ait olsun olmasın tüm öğrencilerin bu hizmetten faydalanmasını sağlamak.

Pusula Çağdaş Özel Eğitim Kurumları olarak eğitime tam destek vermek istiyoruz. Ön kayıtlarımız geçtiğimiz Şubat ayında başlamakla birlikte,bugün için kayıtlarımız devam ediyor.Yakında eğitim öğretim yılımız başlayacak tekrar.Bu arada öğrencilerimize ön hazırlık dersleri veriyoruz. Bugün için önümüzdeki yıl sınava girecek öğrencilerin gelmesi halinde, biz onları yine okul öncesi desteklemeye çalışıyoruz.Her ne kadar yaz döneminde olsak da ,eğitime hiç ara vermiyoruz.

Tüm bunları yaparken de öğrencinin sosyal hayatı ve özel hayatını  etkilememeye çalışıyoruz.Öğrenciyi derse boğup da ,dış dünyayla bağlantısını kesmeden eğitim veriyoruz.Zaten çizgimiz bu.Hem sosyal hayatında kendini geliştirsin,eğlensin dinlensin, bunun yanı sıra da eğitim anlamında geri kalmasın.

İkisini bir arada dengeli bir şekilde götürmeye çalışıyoruz.Bize göre başarının sırrı da bu.’’ Elif AKGÜL