BADEZ, Medine Hurması’nı (Suudi Arabistan) getirerek tüketicilerin beğenisine sundu.

70 YILLIK GÜVEN BADEZ

Badez Çerez Yöneticisi Samet Şahan, Ramazan Ayına Özel 12 farklı hurma getirdiklerini söyledi. Şahan, hurmaların her bütçeye uygun şeklinde fiyatlandırıldığını söyledi:

« Şubelerimizde halkımızı bekliyoruz.» »Oruç açma lezzeti: Hurma  

   Ramazan ayı münasebetiyle tüm islam alemi gibi Ispartalılarda ilk gün 16 saat oruçlu olacak. Oruç ibadetini hurma ile açma kültürü asırlardır devam ediyor. Tüm evrenin Son Peygamberi Hz. Muhammed’in (S.A.V.) de en sevdiği meyvelerden biri olan hurma bu dönem daha çok ithal edilmeye başlandı.     

BADEZ, Medine’den (Suudi Arabistan) getirdiği 16 farklı hurmayı tüketicilerin beğenisine sundu.     

BADEZ Gıda/ Kuruyemiş Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi Yöneticisi;  Samet Şahan, her bütçeye hitap edebilecek şekilde bir fiyatlandırma yaptıklarını söyledi.

» 70 yıllık güven markası: BADEZ BADEZ Gıda’nın kuruluş yıldönümünü kutladığını kaydeden 4’üncü Kuşak Temsilcisi Samet Şahan, 8 kategoride; 1.000 farklı ürün ile hizmet verdiklerini söyledi.

Merkez ve diğer mahalle şubeleri ağı ile Isparta’ya hizmet verdiklerini kaydeden Şahan, günün 08: 00- 01: 00 saatleri arasında açık olduklarını kaydetti.

» Çiftçi Dostu: Bahçe’den Sofra’ya 12 kategoride; 1.000 farklı ürünü çiftçiden «yarı mamul» halinde alıp fabrikada işlediklerini ve sağlıklı- taze şekilde tüketicinin beğenisine sunduklarını ifade eden Samet Şahan, Isparta’nın öz değerlerini de koruduklarını söyledi.

Şahan, bu bilgiler ışığında:   » Gül Çiçeği Kurusu     » Senirkent Kuru Üzümü     » Yalvaç/ Şarkîkaraağaç Nohut’u     » Sütçüler Kuru Dut’u işlediklerini kaydetti.     

BADEZ’de çoklu istihdam sağladıklarını anlatan Şahan, ürün gruplarını da şu ana başlıklar altında topladı: » Kuruyemiş » Kuru meyve » Baharat » Bitkisel yağ » Aktar » Lokum » Pestil » Draje

İLETİŞİM KANALLARI: BADEZ Merkez: Toptancılar Sitesi 2. Blok No: 7 Telefon: 0 (246) 227 23 93

İnternet: http://badezcerez.com Elektronik Posta: [email protected]

Kutlu Bey: 6 Mart Atatürk Caddesi No: 14 Telefon: 0 (246) 218 40 20 

Cumhuriyet: Cumhuriyet Caddesi No: 62 Telefon: 0 (246) 218 60 08

Yedişehitler Mh. Asri Mezarlık Kavşağı Telefon: 0246 227 23 93