Saygıdeğer Isparta Halkı,

Malumları olmak üzere, 7 Temmuz 2012 tarihinde saat 8.30 sularında Anadolu Mahallesi 131. Caddede trafik kazası geçirdim. Süleyman Demirel Üniversitesi Kampüsünde KPSS’de İl Sınav Koordinasyon Kurulu’ndaki görevime gitmekte iken bu kazayı geçirdim.

Çok ağır şekilde yaralandım. Ölüm-kalım arasındaki o ince çizgiyle burun buruna geldim. İki hafta SDÜ Tıp Fakültesi’nde gördüğüm yoğun tedavi ve hasseten sevdiklerimizin, gönül dostlarımızın ve siz Isparta halkının duaları ve yakın alakaları sayesinde hamdolsun hızla iyileşmeye başladım. Tedavilerim devam etmekle birlikte, en kısa zamanda görevime dönüp yarım bıraktığım işlerimi en iyi canlı casino siteleri bitirmek istiyorum.

Trafik kazası geçirdiğimde olayı duyar duymaz hastaneye koşuşturan başta büyüklerime, SDÜ Tıp Fakültesi çalışanlarına, mesai arkadaşlarıma, eğitim camiamızın bütün mensuplarına, dualarını hiç eksik etmeyen siz güzel Isparta halkına ve Türkiye’nin her tarafından geçmiş olsun dileklerini ileten dostlarıma sonsuz şükranlarımı en kalbi duygularımla ifade etmek istiyorum. Bu vesile ile de Ramazan-ı Şeriflerinizi de tebrik eder, kazasız belasız önümüzdeki Ramazan Bayramı’na da huzur içerisinde kavuşturmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim.
 

Saygılarımla.

    Sabri CANER
İl Milli Eğitim Müdürü