İnternetin gelişmesiyle birlikte sanal numaraların kullanım oranı da gittikçe artış göstermektedir. Özel numaralarla sosyal mecralara, sitelere üye olmama isteğinizi OnayTR’den sanal numara alarak gerçekleştirebilirsiniz. Numara olmadan üyelik işlemlerini tamamlamak için sanal numara sistemleri mevcuttur. İnstagram, Facebook, Telegram, Twitter, Linkedln gibi sosyal medya platformlarına üye olurken sms onay kodutalep edilmektedir. Kullanıcı güvenliğini üst düzeyde tutan firmamız profesyonel hizmetler sunmaktadır. Kullanıcı güvenliğini ön planda tutan firmamızdan bilgilerinizin kimseyle paylaşılmayacağı garantisiyle hizmetler alabilirsiniz. Sanal numara hizmetleri sosyal medya uygulamalarınızı özel numarasıyla almak istemeyen kullanıcılara özel olarak sunulmuş hizmetlerdir. Bu hizmetleri istediğiniz ülke koduyla alarak üyelik işlemlerinizde sms kodlarını kullanabilirsiniz. Kaliteli ve doğru hizmetler sunan sanal numara hizmet sitesi olarak hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Hizmetlerden faydalanmak için OnayTR’den kayıt olabilirsiniz. Size özel olarak açılan panellerden sanal numaranızı satın alabilirsiniz.

Mühendis Emrullah Kaplan Yeni Projeleriyle Dikkat Çekiyor Mühendis Emrullah Kaplan Yeni Projeleriyle Dikkat Çekiyor

Sanal Numara Nasıl Satın Alınır?

Bu sistemleri ilk kez kullanacak kullanıcılar sanal numaraların alınması, nasıl uygulanacağı konularında takılabilir. OnayTR’ye üye olarak ana sayfada sağ üt köşede yer alan kayıt ol alanına tıklayarak karşınıza çıkan formu doldurmanız mümkündür. Formlara detaylı, kişisel bilgileri ibraz etmeniz talep edilmemektedir. Ad, soyadı, e-mail adresi, sisteme giriş şifresi girmeniz, üye olmanız için yeterli olmaktadır. Kullanıcı adı, şifre gibi bilgiler ile kendinize ait panellere giriş yaparak sanal numara satın almanız da kolaylıkla kısa sürede mümkündür. Sanal numara almak bu sayede kolaylıkla gerçekleşmektedir.

Sanal Numara Almanın Avantajları Nelerdir?

Alınan sanal numaralarla farklı numaralar üzerinden yönlendirme işlemleri yapma işlemleriniz de mümkün olacaktır. Farklı dünya ülkelerinden aldığınız numaraları evlerinizde kullandığınız telefonlara yönlendirme işlemlerinde de rahatlıkla kullanabilirsiniz.  Sanal numaraları kendi cep telefonlarınız üzerine de yönlendirme imkanınız bulunmaktadır. Fake numara oluşturma işlemlerini hizmetlerle gerçekleştirmeniz ardından farklı platformlarda kullanabilirsiniz. Telefon numaraları üzerinden gerçekleştirilen işlemler için sanal numaraları da rahatlıkla kullanım imkanınız mevcuttur. Sanal numara aramaları her yere bağlanmaktadır. Numara alacağınız ülkelere bağlı olarak kurulum, numara ücretleri farklılık göstermektedir. Numaraların tahsil edilmesi 30 dakika üzerinde başlamak üzere 5 gün süreyle de tamamlanabilmektedir.