Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (TBMYO) Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü'nce ''SDÜ'lü medya çalışanları Isparta'da buluşuyor'' sloganı ile düzenlenen I. Kariyer Günleri, 27 Nisanda gerçekleştirilecek.
TBMYO Müdürü Zafer Çağlar, yaptığı açıklamada, 1995 yılında kurulan bölümün bugüne kadar 600'e yakın mezun verdiğini ve mezunlardan pek çoğunun Türkiye'deki çeşitli medya kuruluşlarında önemli yerlere geldiğini söyledi.
Radyo ve Televizyon Programcılığı'nda okuyan öğrencileri motive etmek ve sektörle ilgili sorularını birinci elden cevaplandırmaları için, eski mezunlardan bir bölümün davet edildiğini kaydeden Çağlar, ''Bölümümüzün kuruluşundan bu yana ilk kez böyle bir organizasyonu düzenliyoruz. Okulumuzdan mezun olan ve medya dünyasında çalışan mezunlarımız hem üniversitemizin hem de şehrimizin gönüllü tanıtım elçileri. Bu tip etkinlikleri önümüzdeki dönemde artarak sürdüreceğiz'' dedi.
''SDÜ'lü medya çalışanları Isparta'da buluşuyor'' sloganı ile düzenlenen etkinlik, 27 Nisanda TBMYO Çetin Büyükvanlı Amfisi'nde saat 10.30'da başlayacak.