Sadece Dinar için değil, bölge açsından önemli sosyal tesislerden birisi olan Dinar Suçıkan Parkta, yeni yol kavşağı projesi için incelemelerde bulunuldu.

Dünyada ilk müzik yarışmasının yapıldığı yer olan Suçıkan Park, bölgenin cazibe merkezi konumunda.

Akdeniz, Ege, Marmara ve Anadolu bölgelerini birbirine bağlayan önemli yol güzergahlarından birisinde bulunan Suçıkan Park, her gün binlerce insanı ağırlamakta. 

Yeme-içme, dinlence-eğlence olarak cazibe merkezi olan Suçıkan Parka vatandaşların rahat girip çıkmalarını sağlayacak yeni bir kavşak proje için saha çalışmalarına başlandı.

Antalya Karayolları Bölge Müdürlüğünde Şube Müdürü Mehmet Gülcemal ile birlikte yerinde incelemelerde bulunan Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı; “ Suçıkan Park Tesislerimize giriş yolundan dolayı kaynaklanan kavşak sıkıntısını Milletvekilimiz Sayın Ali Özkaya’ya iletmiştik. Milletvekilimiz sağ olsun sorunun çözülmesi için karayolları ile görüşmüş. Yaptığı görüşmeler sonucunda Karayolları Antalya Şube Müdürü Mehmet Gülcemal Bey ile görüşmelerimizi yaptık. Kavşağın Suçıkan için çok önemli olduğunu belirttik. Ve kavşak yapılmasını planladığımız karayolu güzergâhını yerinde inceledik. İnşallah en kısa zamanda o bölgede yaşanan sıkıntıyı çözeceğiz” diye konuştu.