Isparta Belediyesi, taşımacılığı rahatlatmak için 5"er adet Ticari Taksi Plakası, Personel Servis Taşıma Plakası ve Okul Öğrenci Taşıma Plakası satışı yapacak.

Isparta Belediyesinin toplu taşımacılık anlayışındaki değişiklik her geçen gün kendini göstermeye devam ediyor. Başta Isparta halkının kullanmış olduğu toplu taşıma araçları yenilendi. Tepeden tırnağa yenilenen otobüslerin boyasından oturma guruplarına kadar her şeyi yeniden dizayn edilerek araçların modelleri de yükseltildi.

Belediye bu hizmetini diğer taşıma araçları olarak bilinen ticari taksi, Personel Servisi ve öğrenci servisinde de düzenlemeleri de gerçekleştirdi. Bu araçların da vasıflara uygun halde çalışmasını sağladı. Belediye yeni bir çalışma daha yaparak ticari taksi, personel servisi ve öğrenci servisi sayısında da artırıma gidiyor. Her guruptan 5"er adet olmak üzere encümen salonunda plaka satışı ihalesini gerçekleştirecek.

Belediye Başkanı Hasan Balaman, yaptığı açıklamada, “Modern çağda, Isparta"mızın da Modern bir şehir olması için her noktasında hizmet vermeye gayret ediyoruz. Bildiğiniz gibi halk otobüslerimizin modelleri çok düşük ve bakımsız bir halde idi.

Göreve geldiğimiz günden itibaren otobüslerimizin boyasından oturma guruplarına kadar her şeyini yenilettik. Halkımız istedikleri yere giderken rahat ve temiz bir otobüste yolculuk etmeye başladı. Toplu taşımada sadece halk otobüslerimiz yok. Bunun yanı sıra taksiler öğrenci ve personel servis araçları da taşımada önemli yer tutmaktadırlar.

Bu araçlarımızın da şartnameye uygun çalışmalarını sağladık. Öğrenci ile personel servisi ve ticari taksi sayısını artırmak için 5"er adet daha plaka vereceğiz.

 Bu hakka sahip olmak isteyen vatandaşlarımız gerekli bilgileri Gelir Müdürlüğümüzden yada 211 60 40 nolu telefondan öğrenebilirler. 22 Temmuz 2008 Salı günü Encümen salonunda yapacağımız ihale ile de plakaları vereceğiz. Sınırlı sayıda bulunan bu plakaya sahip olmak isteyen vatandaşlarımızın acele etmeleri kendi yararlarına olacaktır” dedi.