Aydemir, “temiz tutmak artık vatandaşın”

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü"nün Isparta genelinde başlatmış olduğu temizlik seferberliği devam ediyor. Isparta"nın mahallelerinden sonra sanayi bölgelerinin de temizliğine başlayan ekibin hedefi temiz bir Isparta için.

Hafta sonu tam kadro çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğü Gül Petek sanayiini pırıl pırıl yaptı.

 

Temizlik çalışmalarını yerinde kontrol eden Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Aydemir, “Isparta"mızın temiz olması için ekiplerimiz ile birlikte çalışıyoruz. Dışardan gelen misafirlerimiz Isparta"nın temizliğine bizler kadar hayran kalıyor. Ancak halkımızdan istediğimiz bizlere yardımcı olmaları. Yerleşim olarak geniş bir alana sahip olan Isparta"mızın daha temiz olması için bizlere yardımcı olmaları. Bizler bu gibi temizliği yapmaya devam edeceğiz. Halkımızın da bu temizlik sonrasında cadde ve sokaklarımızı korumasıdır. Sokaklara bırakılacak gelişi güzel atıklar yaptığımız çalışmalara gölge düşürmektedir. Daha temiz bir Isparta için halkımız ile el ele verirsek başarırız” dedi.

 

Temizlik esnasında görüşlerini aldığımız Gül Petek Sanayi Esnafı da “2000 yılından bu yana burada esnaflık yapmaktayım. Bu güne kadar çarşımızda hiç böyle temizlik görmedim. Bu güne kadar temizlik ekipleri sadece bölgemizde bulunan konteynırlar alınır ve çevremizde hiç düzenleme yapılmazdı. Bu çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız Hasan Balaman"a teşekkür ediyoruz. Çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.