Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Ahmet Tural'ın yıllardır söylediği kamyon Garajı eksikliği nihayet gideriliyor. Konu Belediye Meclisi'nde görüşülecek.

ŞOFÖRLER İÇİN ÇÜNÜR'DE 80 BİN M2'LİK ALAN TALEBİ

Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası'nın Kamyoncular esnafı için 25 bin metrekare, Servis esnafı için 25 bin metrekare ve Özel Halk Otobüslerinin servis yapmadıkları zamanlarda duraklayabilecekleri ve şoförlerin istirahat edebilecekleri 30 bin metrekare olmak üzere toplamda 80 bin metrekare alanın Çevre Yolu ile Çünür arasındaki alandan imar planında ayrılması için Isparta Belediyesine başvurdu.  
 
Isparta Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası'nın söz konusu talep ve teklifi Belediye Meclisi'nin imar planı tadilatları görüşülmesi konulu gündem maddesi ile meclis gündemine alındı. Meclisin geçtiğimiz pazartesi günü yapılan ağustos ayı ilk toplantısında İmar Komisyonuna havale edilen konu, Komisyonun konu hakkında hazırlayacağı raporla birlikte Cuma günkü Meclis toplantısında görüşülerek karara bağlanması bekleniyor.

TURAL'IN DEFALARCA DİLE GETİRDİĞİ BİR TALEP

Bilindiği gibi; Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası Ahmet Tural, bu konuda zaman zaman basına yaptığı açıklamalarda, Şehrin Ulaşım Mastır Planının yapılması gerektiğini ve her kentte Kamyon Garajı var olmasına rağmen Isparta’da henüz olmadığını ifade ediyordu.