Isparta’nın inşaat alanında yatırım yapan en büyük şirketlerinden olan Yalçın Baysan Group, Kule246 isimli konut projesiyle toplam 200 kişiye istihdam sağlıyor. Şirket, bundan sonraki yıllarda yapacağı önemli yatırımlar için düğmeye bastı.

BAYSAN; “VİRÜSE RAĞMEN ÜRETMEYE DEVAM EDİYORUZ”
Aynı zamanda MÜSİAD Isparta Şube Başkanı olan Yalçın Baysan Group Yönetim Kurulu Başkanı ve Kule246 konut projesi mimarı Yalçın Baysan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ve dolayısıyla ilimiz Isparta’da Koronavirüs tehdidi tüm hızıyla devam etmektedir. Biz de virüse rağmen yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bizim yatırım konumuz inşaat üzerine oluyor. Diğer bir deyişle konut üretiyoruz. Konutta üretim yapabilmek için yerel esnaflarımızdan alım yapıyoruz. Böylece, Isparta ekonomisine zincirleme değerler sağlıyoruz” dedi.

“KULE246 KONUTLARI GÜVENLE YÜKSELİYOR”
İş İnsanı Yalçın Baysan; Geçtiğimiz yıl başlayan Kule246 Konut yatırımının bütçesinin 225 milyon lira olduğunu ve 200 kişiye doğrudan istihdam sağladığını söyledi. Baysan, bu istihdamın beraberinde farklı alanları da harekete geçirdiğini belirtti. Baysan, açıklamasında; “Isparta halkımıza uygun ve modern bir yaşam sunma adına iki yıl önce Kule246 projesine start verdik.

“PROJENİN İÇİNDE OTOPARK’TAN SAUNAYA KADAR YOK YOK”
Şuanda Davraz Mahallesi Çevre Yolu altında başlattığımız Kule246 Konut projemiz tüm hızıyla devam etmektedir. Projemizde toplam 9 blokta 731 daire ve 10 işyeri olmak üzere 741 ünite bulunmaktadır. Konutlarımız tamamlandıktan sonra 185 m2 4+1 daireler, 170, 145 ve 136 m2 3+1 daireler, 80 ve 97 m2 2+1 daireler, 1+1 ve 1+0 daireler halkımıza sunulacaktır. Projemiz kapsamında; Kapalı otopark, Meydan, Amfi Tiyatro, Sanat Odası, AVM, Eczane, Oyun Parkı, Etüt alanları, Kamelyalar, yürüyüş parkuru, açık hava fitness, cadde ve mağazalar, kreş, kapalı fitness, buhar odas ve Squaj, Havuz ve sauna, Oto kuaför, Basketbol sahası ve Tenis Kortu gibi sosyal etkinlik ve donatı alanları yer alacaktır. Böylece, gerek anne ve babalar gerekse çocuklar çalışma mesaisi sonrası veya okul sonrası kaliteli vakit geçirebilecekleri imkana kavuşmuş olacaklardır.

“PROJE TAMAMLANINCA 60 KİŞİYE İŞ İSTİHDAMI”
Yine, proje tamamlandığında biraz önce saydığım sosyal donatı alanlarında 60 kişi istihdam edilerek istihdama katkıda bulunulacaktır. Şuanda inşaat çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmekte olup, 200 kişi çalışmaktadır. Projemiz Kule246 tam bir ‘Yaşam Alanı’ konumunda olup, otel konforunda ev rahatlığı sunmaktadır” dedi.
KULE246 İLETİŞİM:
Web: www.kule246.com
[email protected]
Adres: Davraz Mahallesi 142 Cad. Çevre yolu üzeri – ISPARTA
Tel: (0246) 218 81 50 – 0 533 414 71 74