Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) İktisat Bölümü İktisadi Gelişme ve Uluslararası İktisat Anabilim Dalıˈndan Dr. Öğretim Üyesi Ertan Beceren, İçişleri Bakanlığı himâyelerinde hayata geçirilen projede yeni bir etaba geçti.
İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen ˈˈYabancı Uyruklu Öğrencilere Yönelik Dış Ticaret Uygulamalarıˈˈ Dersi kapsamında Ispartaˈnın öz değeri Genç Güçsan Tarım Aletleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketiˈnde bir dizi temaslarda bulundu. 
Dr. Öğretim Üyesi Ertan Beceren, İçişleri Bakanlığı himâyelerindeki proje kapsamında başarılı dış ticaret öykülerini dinlemek ve incelemelerde bulunmak için teknik gezi düzenlediklerini söyledi.
SDÜ Öğretim Üyesi Beceren, proje kapsamına giren yabancı uyruklu öğrencilerin Genç Güçsan Kurucusu Selma Küçükköse ve Mehmet Küçükköseˈden teknik ziraat, üretim, yatırım, ihracat, konu başlıklarında bilgiler aldıklarını kaydetti. Dr. Öğretim Üyesi Ertan Beceren, ders boyunca şirket kurucularının yanı sıra yetkilileri Ahmed ve Halid Beyˈe de gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür ettiklerini ifade etti. 
SDÜ Öğretim Üyesi Beceren, proje kapsamında bilimsel bilginin yanı sıra saha çalışmalarında deneyim paylaşımlarına da devam edeceklerini sözlerine ekledi. 

Plastik Deposunda Yangın Paniğe Neden Oldu Plastik Deposunda Yangın Paniğe Neden Oldu