Yarışmanın galibi Aşk Gemisi oldu

 

Emniyet Teşkilatı"nın 162. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Isparta Emniyet müdürlüğü yemekhanesinde Isparta Emniyet Teşkilatı"nda görevli polis mensubu bayanların ve polis hanımlarının yapmış olduğu pasta türü yiyecekler yarıştı.

 

Isparta Emniyet Teşkilatı kuruluş yıldönümlerini kutlama programı çerçevesi içinde dün de merkez bina yemekhanesinde polis hanımlarının ve teşkilat mensubu bayan polislerin katıldığı bir hamur işi yapma yarışması düzenledi.

Emniyet Teşkilatı tarafından organize edilen yemek yarışmasında 5 kişiden oluşan jüri üyelerinin başkanlığını Isparta Milli Eğitim Şube Müdürü Ethem Kılıçarslan yaptı.

 

Polis mensubu bayanların ve polis hanımların yapmış olduğu 21 çeşit pasta, börek ve baklava türü hamur işleri, jüri üyelerinin beğenisine sunuldu.

Yarışmanın galibi polis memuru eşi Ayşegül Navruş oldu. Navruş, aşk gemisi adını verdiği tatlı ile büyük beğeni topladı. İkinciliği yaptığı baklava ile Havva Cerit, üçüncülüğü ise yalancı içli köftesi ile Mükerrem Çimen aldı.  

Isparta Emniyet Müdürü A. Kemal Seyhan"da eşi ile birlikte polis hanımları ve polis mensubu bayanların yapmış olduğu pasta, börek ve baklava türündeki hamur işlerinin tadına baktı.