Yeni oto pazarı beğenildi

İlki dün Gül Petek Sanayi Sitesi 3 numaralı girişte açılan halk oto pazarına yaklaşık 200 araç getirildi.

Oto Pazarı'nda inşaat olması sebebiyle vatandaşlar araçlarını dünden itibaren Gül Petek Sanayi Sitesi 3 numaralı girişte sergilemeye başladılar. Alıcıların da satıcıların da memnun olduğu pazara daha ilk günden yaklaşık 200 araç getirildi.

Yeni pazarla ilgili düşüncelerini dile getiren Durmuş Demirkıran, Mustafa Tolga, Yasin Bozkurt ve çok sayıda vatandaş şunları söyledi:

"Diğer taraftan çok avantajları var. Mesela öbür tarafta ne tuvalet, ne dinelecek bir yer ne de yemek yenilecek yer vardı. Burada hepsi var. Tüm ihtiyaçlarımızı rahatlıkla giderebiliyoruz. Ayrıca diğer tarafa göre daha yakın. Bir diğer husus ta çevre yolu olması dolayısıyla çok kaza meydana geliyordu. Şimdi burada o riski ortadan kaldırmış olduk. Tamamen halka açık bir yer. Kimsenin yeri yok; İsteyen gelip aracını istediği yere koyabiliyor.

SANAYİNİN İÇİNDEYİZ

En güzel özelliği de alıcı aracı aldıktan sonra sanayiye göstermek istiyordu. Böylelikle expertiz hizmetinin de hemen yanı başımızda yapılma kolaylığı geldi. Ayrıca otopark sorunumuzda yok. Burada daha eksiklikler var. Çevre düzenlemesi yapılması gerekiyor ve yaklaşık 1000 araç kapasiteye kadar çıkıyor. Bir de fiyatlar diğer yere göre daha esnek. İdeal bir yerdeyiz.

OTOBÜS İSTİYORUZ

Son olarak 40. Piyade otobüsünü buradan geçmesini istiyoruz, ulaşım noktasında sıkıntı var. Bunu da aşarsak her şeyin güzel olacağını düşünüyoruz. Buranın açılmasında emeği geçen başta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın olm,ak üzere, MHP İl Başkanı İsa Yalçın ve İsmail üygun'a teşekkürlerimizi iletiyoruz."