Ziyarette konuşan Özkutlu, “Cumhurbaşkanlığı seçiminin, Milletimizin sağduyusu ile en doğru şekilde sonuçlanacağını düşünmekteyiz. Bizler toplum olarak Huzur, Güven ve İstikrar ortamına sahip çıkmalıyız” dedi. Özkutlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik değerlendirmelerde bulundu.


HUZUR,GÜVEN,İSTİKRAR ORTAMINA SAHİP ÇIKMALIYIZ
MÜSİAD Isparta Şube Başkanı Selim Mustafa Özkutlu yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanlığı seçiminin, Milletimizin sağduyusu ile en doğru şekilde sonuçlanacağından emin olduğumuzu ifade etmek isterim. Bizler Huzur, Güven ve İstikrar ortamına sahip çıkmalıyız” dedi. Özkutlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik değerlendirmelerde bulundu. “Ülkemizin Huzur, Güven ve İstikrarı önceliğimizdir” diyen Özkutlu “Bu noktada, önemli gündem maddemiz olan Kadim Medeniyetimizin tarihinde, ilk defa milletin tercihiyle gerçekleştirilecek, Cumhurbaşkanlığı seçiminin, Milletimizin sağduyusu ile en doğru şekilde sonuçlanacağını düşünmekteyiz.

MİLLETİMİZİN HAK ETTİĞİ YENİ BİR SİSTEM UYGULAMAYA ALINMALI
Diğer yandan, Türkiye'nin mevcut parlamenter sisteminin yapısında ve kurgusundaki kuvvetler ayrılığı sisteminin, bir kuvvetler ayrılığından çok, kuvvetler kargaşası şeklinde tasarlandığını ve bu şekilde uygulanmakta olduğunu görüyoruz. Bu sitemin ana unsurları, tekrar değerlendirilmeli ve milletimizin hak ettiği, yeni bir sistem uygulamaya alınmalıdır. Bunu göz ardı etmek, ülkemizin geleceğinin önünün kapatmaktan başka bir şey olmayacaktır. Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra, Türkiye’nin önündeki önemli bir gündem maddesinin, bu konu olduğunu düşünüyoruz.

YENİ TÜRKİYE YOLUNDA ÖNCELİĞİMİZ HUZUR, GÜVEN, İSTİKRAR
Yeni Türkiye Yolunda bizim önceliğimiz Huzur, Güven ve İstikrardır. Milletimizin teveccühünün de bu noktada hâsıl olacağını düşünmekteyiz. Ülkemizin siyasi hayatında çok başarılı hizmetlerde bulunmuş, ilklere imza atılmış ve Yeni Türkiye Yolunda büyük mesafeler katedilmiştir. Bu bağlamda, tarihimizde ilk defa milletin kendi Cumhurbaşkanını kendisinin seçeceği ve ülkemizin ufkunun açılacağı Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin milletimiz, yeryüzündeki bütün mazlum milletler ve bütün insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabulut ise nazik ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD üyelerine teşekkür etti ve seçimlerin ülkemiz, milletimiz ve insanlık için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.