21 yaşındaki bu genç, iş arayışında ve bir ev kiralamak istiyor. Ancak ev sahiplerinin depozito veya komisyon talepleri nedeniyle ev bulmakta büyük güçlükler yaşıyor. Ayrıca, askerden yeni dönmüş olması ve ailesiz bir şekilde yaşaması, onun acil bir şekilde bir çatıya ihtiyaç duyduğunu vurguluyor. 

Hava koşullarının da zorlaştırdığı bu süreçte, biraz insani yardımın hayati önem taşıdığını dile getiriyor. Kira ödemelerini düzenli olarak yapacağını ve ev sahiplerini rahatsız etmeyeceğini belirtiyor.

Sesini soyal medyadan dile getiren bu kişi yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Yapılan Paylaşımda; "Allah rızası için diyorum artık nolursunuz bakın çalışan olarak ev ariyorum. Depozito ya da komisyon istiyorlar max 7 bin liraya kadar kira verebilirim. Çünürde evi olan varsa Allah için yardimci olsun ailem yok yuvada kaldim askerden yeni geldim zaten. Yalvariyorun artik ya. Abi depozito da almayin ne olacakki ya insanim sonuçta lütfen 21 yaşindayim. Kalacak yere çok ihtiyacim var ev bulamiyorum sokakda kaliyorum 3-4 gündür. Havalar gerçekten çok soğuk. Evi tutup işe başlayacam direk lokantada. Kira ödemesinde asla geciktirmem olmaz. Öğrenciye veriyoruz falan diyorlar. Onlar öğrenci de bende insanım kimseyi rahatsiz etmem bile evden işe işten eve gidip geleceğim sadece. Lütfen yardimci olur musunuz" ifadelerini kullandı.

Haber/ Nadir Öngören

SGK İnceleme Yapıyor, Maaşınız Kesilebilir! SGK İnceleme Yapıyor, Maaşınız Kesilebilir!