Ancak Isparta Otogarı'nda yıllardan beri tek olarak hizmet veren emanet bürosu, bu nadir işletmelerden biri olarak ayakta duruyor. Bu büro, şehre gelenlerin bavullarını güvenle bırakabilecekleri tek adres haline gelmiş durumda.

Isparta Otogarı'nda tek emanetçi olarak hizmet veren işletme, yıllardır şehre gelen her vatandaşın ilk uğrak noktası olmayı sürdürüyor. Büronun sahibi, bu nadir işi neden sürdürdüklerini şu şekilde açıklıyor: "Kentte hala emanet bırakabileceğiniz bir yer bulmak zorlaştı. İnsanlar bavullarını güvenli bir yerde bırakmak istiyorlar ve biz de bu ihtiyaca cevap veriyoruz."

İsparta'da turistik ve iş amaçlı seyahat edenlerin yanı sıra öğrenci ve işçi gibi geçici olarak kente gelen birçok kişi, bavullarını bu tek emanet bürosuna bırakarak özgürce dolaşma imkanı buluyor. İşletme sahibi, "Her gün farklı hikayelerle karşılaşıyoruz. İnsanlar bavullarını bize emanet edip özgürce dolaşmanın rahatlığını yaşıyorlar. Bu işi sürdürmek, şehre gelenlere bir hizmet sunmaktan dolayı bize mutluluk veriyor" şeklinde konuştu.

Isparta'da Kamyonet İle Otomobil Çarpıştı Isparta'da Kamyonet İle Otomobil Çarpıştı

Isparta'da tek emanet bürosu olarak ayakta kalmayı başaran işletme, şehre gelenlerin güvenliğini ve rahatlığını sağlamaya devam ediyor.

Haber/ Ali Rıza Cesur