Otomatik Vites Kullanıcılarına Kritik Uyarı Otomatik Vites Kullanıcılarına Kritik Uyarı

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kent genelinde asayiş ve trafik denetimlerini artırarak gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak 20-22 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen denetimlerde şaşırtıcı bir rakam olan yaklaşık 88 bin lira cezai işlem uygulandı.

Emniyet Müdürlüğü'nün kararlı çalışmaları sayesinde kentte güvenlik ve trafik düzeni sağlanıyor. Denetimler sırasında dronlar da aktif olarak kullanılarak trafikte tehlikeli hareketlerde bulunan sürücüler tek tek tespit ediliyor. Özellikle gece saatlerinde ana caddeler ve belirli bölgelerde yapılan denetimler sonucunda trafik kurallarına uymayan ve hatalı sürüş yapan sürücülere cezai işlemler uygulanıyor.

Denetimlerin sıklaştırılacağı öğrenilirken, sürücülere trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılar yapılıyor. 20-22 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen denetimlerde ise 22 ekip ve 51 personel tarafından toplamda 680 şahıs, 5 park ve bahçe, 5 umuma açık istirahat ve eğlence yeri ile 196 araç denetlendi ve toplamda 87 bin 552 lira idari para cezası uygulandı.