Isparta'da 31 Mart 2024 tarihinde düzenlenecek Mahalli İdareler Seçimi için aday adaylığını açıklayan Ispartalı avukat Taha Özdemir, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) çatısı altında Yalvaç İl Genel Meclis üyeliği için başvurusunu gerçekleştirdi.

Yaklaşan yerel seçimlere yönelik heyecan, şehirde aday adaylarının başvurularını yapmaya devam etmeleriyle daha da artıyor. Bu kapsamda, genç bir isim olan avukat Taha Özdemir, Isparta'da seçim yarışına katılarak MHP'den İl Genel Meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Genç avukat verdiği demeçte hizmet anlayışında kararlı olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı;"

Değerli Yalvaçlı Hemşerilerim kıymetli dava arkadaşlarım,

Otomobil Piyasasında Daralma Otomobil Piyasasında Daralma

Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ilçemiz anlayışımız ile ilçemizi en iyi şekilde İl Genel Meclisimizde temsil etmek  gayesiyle, bugün partim Milliyetçi Hareket Partisi’nden İl Genel Meclisi üyeliği için aday adaylığımı sunmaktayım.

Desteklerini esirgemeyen başta değerli büyüklerim, kıymetli partililerim ve dava arkadaşlarım ile hemşerilerimize saygılarımı sunarak, partimizin şahsımı göreve layık görmesi halinde her daim hizmet anlayışında olacağımı belirterek 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. " dedi.