Isparta’da yılbaşı tedbirleri kapsamında yapılan operasyonlarda toplam 60 şüpheli yakalanarak haklarında adli işlem yapıldı, 9 şüpheli ise sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Konu ile ilgili olarak İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada; “Isparta İl Jandarma Komutanlığınca; Uyuşturucu ile Mücadele, Kaçakçılık ile Mücadele ve Yılbaşı tedbirleri kapsamında son bir aylık dönem içerisinde icra edilen operasyonlar neticesinde; toplam (18.132) Kullanımlık Sentetik Cannobinoid Emdirilmiş Kağıt Uyuşturucu, (1.563) adet Uyuşturucu hap, (160) gr Metamfetamin, (56) gr Esrar,  (39) adet Uyuşturucu hap, (21) gr Eroin, (76) litre Kaçak İçki ve (220) paket Kaçak Sigara,  ele geçirilmiştir.

Söz konusu olaylarda toplam (60) şüpheli yakalanarak haklarında adli işlem yapılmış olup, (9) şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı olarak; Uyuşturucu maddelerin, Kaçak içki ve sigaraların  halkımıza ulaşmasını engellemeye yönelik faaliyetlere azim ve kararlık içerisinde devam edilecektir.

Recep Özel’den Başkan Başdeğirmen’e ziyaret Recep Özel’den Başkan Başdeğirmen’e ziyaret

Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.