Isparta'da Renkli Anlar Kirazlıdere'de Göbek Attılar Isparta'da Renkli Anlar Kirazlıdere'de Göbek Attılar

Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında Şarkikaraağaç ilçesinde düzenlene opersyonel çalışmada, piyasa değeri yaklaşık olarak 800.000 TL olan 1.000 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi. Konu ile ilgili 2 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekiplerince kaçakçılık faaliyetlerini önlemeye yönelik yapılan çalışmalar kapsamında İlimiz Şarkikaraağaç ilçesinde 23.09.2023 tarihinde gerçekleştirilen operasyonel çalışma neticesinde;

Yapılan araç aramasında;

         Piyasa değeri yaklaşık olarak 800.000 TL olan 1.000 adet gümrük kaçağı cep telefonu

Ele geçen suç unsuru ürünler ile ilişkili olarak 5607 SKM suçu kapsamında (2) şüpheli şahıs hakkında ADLİ işlem yapılmıştır.

Isparta halkımızın Huzur ve Güven ortamında yaşamalarını sağlamak, vatandaşlarımızı suç ve suçludan korumak amacıyla Isparta Polisi olarak tüm birimlerimizle birlikte alanda hâkimiyeti sağlayarak, sokakta, uygulama noktalarında, eğlence mekânları/çevrelerinde, eğitim kurumları  çevrelerinde zaman mefhumu gözetmeksizin çalışmaktayız.

Değerli vatandaşlarımızın 112 Acil Çağrı Merkezi Hattına ve 0.505.318 32 44 numaralı Whatsapp ve BİP tabanlı iletişim kanalımıza gösterdikleri ilgi ve alakaya teşekkür ediyoruz, iletilen her türlü talep ve bilginin bizler için değerli olduğunun ve titizlikle takip edileceğinin bilinmesi hususunu Ispartalı hemşehrilerimizin bilgisine sunuyoruz” denildi.