Harun Koçak ve Tarkan'ın hayranı olan Kahriman, "yolu iyi olan insanları örnek alıyorum" diyor. Kendisi aynı zamanda söz yazarı ve yorumlayıcı olup, müzik yapma sürecini şu şekilde açıklıyor: "Bazen bir anda ilham geliyor. Bazen ise o şarkının ve duygunun sadece yarısı geliyor. Bunun tamamlanması için çok uğraşıyorum." Müziğin yaratılma süreci, bazen psikolojik bir yolculuk olarak tanımlanıyor; kendi duygusal durumları, sözlerini yazma yeteneğini etkileyebiliyor.

Isparta'da Ormanlar Atıklardan Temizlendi Isparta'da Ormanlar Atıklardan Temizlendi

Kahriman, sanatçı olmanın cesaret gerektirdiğini vurguluyor. "İster başarılı ol ister başarısız, ama cesur olmak zorundasın. Bir sanatçı, bir çizgi doğrultusunda ilerlemek zorundadır," diye ekliyor.

Kahriman'ın tanınması ise bir tesadüf sonucu gerçekleşiyor. 2019 yılında Isparta'da düzenlenen bir müzik yarışmasına katılan Kahriman, birinci seçiliyor. Ardından Antalya'da düzenlenen 6. Ulusal Müzik Ödülleri'nde birinci oluyor. Bu başarılar, müzik kariyerindeki kapıları açıyor ve bir klip çekme fırsatı doğuyor.

Şu an Isparta'da yaşayan Kahriman, pek çok eğlence mekanında şarkı söylüyor ve hayranlarıyla samimi bir ilişki geliştirmiş durumda. Kahriman, bu durumu şöyle açıklıyor: "Büyük şehirlerde hayranlık bağı oluşabiliyor. Ancak Isparta gibi küçük şehirlerde bu durum daha çok arkadaşlık ilişkilerine doğru evriliyor."

Haber32 – Ali Rıza Cesur