Isparta'da Alkollü Sürücüler Denetimlerde Yakalandı Isparta'da Alkollü Sürücüler Denetimlerde Yakalandı

Isparta Bir Kanat Altında, El Ele ve Isparta Motor ve Otomobil Sporları Derneği kurucuları ve bir grup vatandaş, Isparta'da görev yapan polis ekiplerine 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle sürpriz kutlama yaptı. Gece saatlerinde devriyeye çıkan trafik polisleri, konfeti patlatarak ve çikolata ikram edilerek karşılandı. Polisler, sürpriz karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi ve vatandaşlarla selamlaşarak teşekkür etti.

Polis Haftası kutlamaları, dernek üyeleri ve vatandaşların polis karakollarına sürpriz baskın yapmasıyla devam etti. Gülistan Polis Merkezi Amirliği'ne pasta ile giren vatandaşlar, komiser yardımcısı Serdar Kiriş tarafından çok mutlu karşılandı. Kiriş, "10 Nisan Polis Haftası nedeni ile ziyaretimize gelen saygıdeğer arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Böyle bir sürpriz yaptıkları için çok mutluyuz. Isparta Emniyet Müdürlüğü olarak çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Daha sonra Halıkent Polis Merkezi Amirliği'ne giden vatandaşlar, polis ekiplerine sürpriz baskın yaptı. Polis memurları, kalabalığı ve pastayı görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Kutlamaya gelen vatandaşlar, ekipleri selamlayarak teşekkür ettiler ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Isparta Bir Kanat Altında Derneği kurucusu Halil Çeliker, "10 Nisan Polis Haftası'nda üç dernek birleştik, polislerimize sürpriz yaptık. Hep polisler baskın yapıyordu, bu sefer de biz baskın yaptık. Karakollarımızı gezdik, pasta ikram ettik. Güzel olduğuna inanıyorum. Birlik beraberlik olduğu sürece bu şehir daha güzel olacak" şeklinde konuştu.

Isparta Motor ve Otomobil Sporları Derneği Kurucusu Volkan Bağcı ise, "Üç dernek bir arada Polis Haftası'nı kutladık. Baskın gibi oldu, biraz da sürpriz niteliğinde oldu, hepsi de memnun oldu, hoş karşıladılar. Hep bir arada bu şekilde etkinlikler yaparsak her şey daha güzel olacak. 10 Nisan Polis Haftası'nı tekrar kutluyoruz" diye konuştu.

WhatsApp Image 2023-04-14 at 02.49.11