Polis Haberleri

Polis haberleri ve güncel Polis gelişmeleri, Polis ile ilgili tüm video, Polis fotoğrafları ve Polis haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta'nın Senirkent ilçesine bağlı Taşmescit Mahallesi sakinlerinden emekli polis Cengiz Oğuzoğlu, Hakk'ın rahmetine kavuştu.

Isparta

Isparta’da sürücünün kontrolünden çıkan cip kaldırımda askıda kaldı. Cip kurtarılması için vatandaşlar ve polis seferber oldu.

Isparta

Isparta’da, kendisini banka görevlisi olarak tanıtan şahsın yönlendirmesiyle başka banka hesaplarına 94 bin TL gönderen vatandaş, dolandırıldığını anlayınca şikayetçi oldu.

Isparta

Isparta Valisi Aydın Baruş, ilimizde huzur ve güven ortamının sağlanması için gece gündüz demeden fedakârlıkla çalışan Emniyet mensuplarının 10 Nisan...

Isparta

10 Nisan Polis Haftası ve Ramazan Bayramı dolayısıyla Isparta Emniyet Müdürlüğü’nde çifte bayram yaşanıyor.

Isparta

Isparta Gül Sanayi Sitesi'nde meydana gelen bir otomobil hırsızlığı vakası, polis ekiplerinin başarılı çalışmasıyla sonuçlandı.

Isparta

Isparta’da trafikteki bir araç polis ekipleri tarafından böyle durdurularak kimlik kontrolü yapıldı.

Isparta

İl Emniyet Müdürü Ahmet Cengiz Koçak, Türk Polis Teşkilatı’nın 179. Kuruluş yıl dönümü kapsamında şehitlerimizin kabirlerine karanfil bıraktı.

Isparta

Ispartalı Şair - Yazar Zeki Çelik yazdı: Polis Teşkilatının Kuruluşunu kutluyorum...

Isparta

Türkiye Cumhuriyeti Polis Akademisi Başkanlığı'na bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezine (POMEM) 7.500 öğrenci alımı yapılacağı duyuruldu.

Isparta

Türk Polis Teşkilatı, kuruluşunun 179’ncu yıldönümü kutlamaları kapsamında Vali Aydın Baruş, İl Emniyet Müdürü Ahmet Cengiz Koçak ve emniyet personelini...

Isparta

Isparta’da kalabalık iki grup arasında kavga çıktı. Olay yerine sevk edilen çok sayıda polis ekipleri güçlükle müdahale etti.