Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik ve yönetiminin ortaya koyduğu projeler arasında yer alan Proje ve Ar-Ge Destekleme Ofisi, Genç Girişimciler Akademisi ve Kadın Girişimcileri Destekleme Ofisi hayata geçirildi. Ekonomi Kampüsünde düzenlenen açılışa ITSO Başkanı Metin Çelik, Isparta Ticaret Borsası Başkanı Hüdai Şahin, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Gençtürk, Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Serdal Terzi, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Dilek Özdemir, TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Uğur Büyükçulcu, daire müdürleri, oda başkanları ve davetliler katıldı. 

Girişimciliğin ilimizde yaygınlaştırılması adına düzenlenen ‘Isparta Girişimcilik Buluşması’ etkinliğinin ardından Proje ve Ar-Ge Destekleme Ofisi, Genç Girişimciler Akademisi ve Kadın Girişimcileri Destekleme Ofisinin açılış kurdelesi kesildi. Davetliler hem ofisi gezme hem de faaliyet alanları hakkında bilgi edinme fırsatı buldu.

Otomobil İle Motosikletin Çarpıştığı Kazada Sürücü Yaralandı Otomobil İle Motosikletin Çarpıştığı Kazada Sürücü Yaralandı